Tävling - Smånöjen
Sitter ni inne på en fiffig manusidé kan detta vara tävlingen för er! Ett Smånöje är en mindre föreställning av kreativt slag med publik på 50-150 personer. Tidsåtgången per föreställning är knappa halvtimmen och rullar på i rykande fart under karnevalsdagarna! Vilken upplevelse vill ni ge publiken?

Känsla: Glädje, Finess, Twist
Deadline: 15 november

Har du frågor om tävlingarna? Tveka inte att kontakta tavlingar@lundakarnevalen.se

Namn *
Ansvarig tävlingsdeltagare
Your answer
Email *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Antal deltagare i ert bidrag *
I siffror, tack! :)
Your answer
Er föreställning! *
Beskriv så utförligt ni kan er idé till ett Smånöje. Vad är handlingen? Vilken upplevelse får publiken? Vad heter föreställningen?
Your answer
Material och/eller kostymer *
Vad uppskattar ni behövs i form av material och kostymer för att skapa detta Smånöje?
Your answer
Budgetförslag *
Gör en uppskattning av hur stor pengapåse som krävs för att genomföra er idé.
Your answer
Tävlingsvillkor *
Vad kul att du vill delta i en av Tävlingarna för Lundakarnevalen 2018! Det är troligen en av de häftigaste tävlingarna du kommer vara med i: Som vinnare kommer ditt bidrag att uppskattas av 5000 karnevalister, en halv miljon besökare och (kanske) hela världen genom sociala medier. För att kunna delta måste du godta följande tävlingsvillkor: 1. Vinnaren vinner karnevalistisk glans och ära, nu och för all framtid! 2. Lundakarnevalen förvärvar samtliga rättigheter till alla inskickade tävlingsbidrag. Sedan du skickat in ditt bidrag till tävlingen får du inte utan Lundakarnevalens tillstånd offentligt visa, fram- eller uppföra det. 3. Lundakarnevalen får rätt att fritt ändra i och överlåta rättigheterna till tävlingsbidragen till tredje man. 4. Lundakarnevalen har en obegränsad rätt att använda tävlingsbidragen i alla nu kända och framtida media. 5. Genom att delta avstår du din rätt att bli namngiven i samband med framförandet av ditt bidrag. Lycka till i tävlingen!
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Lundakarnevalen. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms