Anmälan Kongressen 2017
Har du skyddad identitet ber vi dig att först ta kontakt projektledare och förbundsordförande Sandra Rönnsved på sandra.ronnsved@ungmedia.se eller 0733777766.

Varje förening kan skicka två personer till Kongressen. Om det finns ytterligare platser, så kan vi ta emot flera. Anmäl er därför i prioriteringsordning från föreningen.

För- och efternamn *
Your answer
Medlemsförening *
Om du kandiderar till en post som förtroendevald utan att vara medlem i en förening, skriv endast "kandiderar till styrelsen".
Your answer
Epostadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Postadress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Ort *
Your answer
Upplevt kön *
Närmast anhörig *
Det är den här personen vi kontaktar om du råkar ut för en olycka eller liknande. OBS: Om du är under 18 år behöver vi att din målsman skickar ett mail till info@ungmedia.se och skriver att hen är medveten om att du åker och deltar på Kongressen.
Your answer
Telefonnummer till närmast anhörig *
Your answer
Epostadress till närmast anhörig *
Your answer
Delta på utbildningsdagen på fredagen? *
Ung Media Sverige anordnar en utbildningsdag på Örebro Universitet fredagen den 10:e november. Utbildningsdagen kommer att handla om alternativa fakta. Vi ser gärna att så många som möjligt av våra medlemmar är med på detta! Fyll i rutan nedan om du kan delta på utbildningsdagen eller inte. Om du ska vara med på utbildningsdagen behöver du möjligtvis åka till Örebro redan på torsdag kväll.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ung Media Sverige. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms