Regisztráció - Fussunk Tokióig
A Fussunk Tokióba játékunkkal szeretnénk megmutatni a magyar sportolóknak, hogy bár fizikálisan nem lehetünk ott a megmérettetéseiken szurkolni, lélekben azonban mi is velük tartunk az olimpiára.

Elvétve futsz vagy megvan naponta a félmaraton? Minden megtett kilométer számít, hiszen 12 029 km-t kell közösen megtennünk 2021. március 22. és július 23. között.

A nevezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi regisztrációs űrlapot, majd minden futásod alkalmával küldd be nekünk aktivitásmérőd (Endomondo, Strava, Runtustic, Polar, Garmin, stb.) képernyőfotóját, melyen látszódik neved, a futás dátuma és a megtett táv a marketing@szegedsport.hu e-mail címre.

Hogy fenntartsuk motivációd, minden hónapban 3 db 5000 Ft értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki az előző hónap játékosai között, a játék végén pedig az összességében legtöbb km-t gyűjtő női és férfi játékosokat díjazzuk egy-egy 10 alkalmas, hétvégén is érvényes bérlettel a Tiszavirág Sportuszodába, Szeged új fürdőkomplexumába.

Ismerd meg a részleteket Részvételi- és Játékszabályzatunkból, majd regisztrálj, és mutassuk meg, hogy a szegediek ott lesznek Tokióban a magyar olimpiai csapattal, még ha csak virtuálisan is.

A Részvételi- és Játékszabályzatot az alábbi linken éred el: http://www.szegedsport.hu/images/upload/FussunkelTokiigNyeremnyjtk20210322.pdf

Az adatvédelmi tájékoztatót az alábbi linken ismerd meg: http://www.szegedsport.hu/images/upload/AdatvdelmitjkoztatFussunkelTokiig20210322.pdf

Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/sportesfurdokszeged) rendszeresen hírt adunk arról, hol tartunk az úton, aktuálisan ki a legeredményesebb futónk és egyéb érdekességekről is.
Játékos neve *
Játékos e-mail címe *
Amelyről eredményeit küldeni fogja, valamint amelyen elérjük nyertesértesítés és a játék lebonyolításához kapcsolódó egyeztetés céljából. Illetve segíti az eredmények megfelelő személyhez történő társítását.
Kijelentem, hogy a Fussunk el Tokióig! RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATÁT megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. *
Ezen hozzájárulás megadása a nyereményjátékban való részvétel előfeltétele. Kérjük amennyiben hozzájárul a fentiekhez a jelölőnégyzetet pipálja ki.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy