"Lesd el tőlünk..." - a szappanfőzést! - műhely jelentkezés
A műhelyre a Bábaház Alapítvány szervezésében kerül sor. Részletes leírása itt található: http://alapitvany.babahaz.hu/kezmuves.htm
Email address *
Résztvevő neve: *
Your answer
telefonszám *
Your answer
Melyik műhelyre jelentkezel? *
Hozzávetőlegesen mennyi és milyen (~célra használandó, illatú, hatású stb.) szappan elkészítése érdekel? Nem baj, ha még nem ismered a pontos lehetőségeidet és csak körülbelül tudod megfogalmazni.
Your answer
Fontos tudnivalók:
Kérünk, hogy tiszteld meg a Bábaház Alapítvány önkénteseinek idejét és munkáját felelős jelentkezéseddel: azzal, hogy
- valóban részt veszel, ha jelentkeztél,
- időben jelzed, ha nem várt esemény miatt mégis távol maradni kényszerülsz,
- a jelentkezésedet követően e-mailben egyeztetett, az Alapítvány önkéntesei által beszerzett alapanyagokat távolmaradásod esetén is kifizeted.

Mivel a Bábaház Alapítvány programjait szülés körüli segítők tartják, fennáll annak a lehetősége, hogy a műhely olyan szülés miatt marad el, amelynek kísérésére a programfelelős(ök) hivatott(ak). Ilyen esetben a megadott e-mail címeken, lehetőség szerint telefonszámokon mindenkit igyekszünk a lehető leghamarabb értesíteni és a programra "esőnapot" tűzünk ki. Ugyanez a helyzet, ha a program a szervező/előadó súlyos akadályoztatása miatt vagy bármilyen más vis major esemény miatt marad el. Szerencsére ilyesmire az elmúlt években még szinte egyáltalán nem volt példa.

Adomány vállalás
Kérjük, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd adományoddal az Alapítvány munkáját.
adomány vállalásom: *
Az alapítvány támogatásáról szóló igazolásra kerülő név *
Your answer
Cég/vállalkozás esetén adószám
Your answer
Az adományozó székhelye/lakcíme: irányítószám, település *
Your answer
Az adományozó székhelye/lakcíme: közterület neve, házszám (emelet, ajtó) *
Your answer
Egyéb tudnivalók
Jelentkezésedet követően a program háziasszonya, Fülöp Angelika e-mailben egyeztet majd veled a szükséges alapanyagok mennyiségének, árának megtervezéséről. Ha a műhelyt megelőző 4. napig sem kaptál egyeztető e-mailt, akkor valószínűleg technikai hiba történt, mely esetben kérünk, haladéktalanul lépj kapcsolatba Angival az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

A műhelyre kényelmes, a tervezett tevékenységnek megfelelően "strapabíró" ruhában érdemes jönni. Tea és ivóvíz ingyenesen rendelkezésre áll a helyszínen.

Esetleges kérdéseidet (a lap tetején linkelt weboldal elolvasása után) a fulop.angelika2016@gmail.com e-mail címen, illetve a +36 30 4428262-es telefonszámon teheted fel.

Mindenkit szeretettel várunk.

Megerősítés *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service