1/4 ton enquête
We hebben onlangs met het informele 1/4 ton bestuur vergaderd en hebben het besluit genomen dat we - om de continuïteit te waarborgen en meer voor de 1/4 ton vloot te kunnen betekenen - gaan onderzoeken of we geen formeel 1/4 ton bestuur kunnen worden. Het plan is dus om een Vereniging van 1/4 ton zeilers op te richten met een klein (oprichtings)bestuur. Coördinatie van de jaarlijkse DQTC, organisatie van activiteiten zoals themabijeenkomsten, trainingen en misschien ooit toertochten, afvaardiging naar Noordzee Club en Watersportverbond, communicatie via groepsmails en social media worden dan geregeld.

We zijn benieuwd naar jullie ideeën en suggesties en hebben daarom deze enquête opgesteld. Invullen kost niet heel veel tijd en we hopen dat jullie er even voor willen gaan zitten.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met de ingevulde gegevens om!

Groeten en dank namens het informele 1/4 ton bestuur,
André Vink, Bart Snel en Hylke Steensma
Email address *
Naam *
Telefoonnummer *
Bootnaam
Type 1/4 tonner
Vaste ligplaats
1/4 Ton Klassenorganisatie Nederland? Tot nu toe wordt alles voor de 1/4 tonners door vrijwilligers georganiseerd en bekostigd. Denk aan bijvoorbeeld de kosten van de website. Zou je in de toekomst lid willen worden van de klassenorganisatie (contributie bijvoorbeeld 20 euro per jaar per boot) zodat de revival van de 1/4 tonners en de organisatie van de DQTC kunnen worden voortgezet en kunnen worden uitgebouwd en de communicatie (groepsmails) een kwaliteitsslag kunnen maken?
Clear selection
Heeft je boot een ORC meetbrief?
Clear selection
Heb je al wel eens meegedaan met een evenement van de DQTC?
Clear selection
Ben je van plan om in 2021 één of meerdere evenementen van de DQTC te varen?
Clear selection
Zo nee, wat moeten we voor je organiseren of hoe kunnen we je overhalen en/of verleiden om toch een keer mee te doen?
Zo nee, omdat:
Als je problemen hebt bemanning te vinden, vind je het dan leuk om een keer een opstapper of opstappers mee te nemen om zo toch mee te kunnen doen?
Clear selection
Ben je op de hoogte van de Noordzee Club (sinds 1947 dè vereniging voor actieve wedstrijdzeilers en de klassenorganisatie voor ORC en IRC gemeten boten, zie www.noordzeeclub.nl) en de ORC 4 Verbondsbezemcompetitie?
Clear selection
We zijn nu aan het stoeien met de kalender van 2021. De weekeinden die we 'kunnen/mogen/willen' zeilen zijn kostbaar en we willen wel graag leuke grote velden. De meeste deelnemers aan de DQTC varen gemiddeld twee evenementen van de DQTC. Er is altijd overlap tussen de DQTC en de ORC 4 Verbondsbezem. Wat zou jouw voorkeur hebben?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy