Anmälan till föreläsning: Inkludera flera! och internationella funktionsrättsfrågor
Vill du lära dig mer om globala funktionsrättsfrågor? Om hur det ser ut i världen för personer med funktionsnedsättning och vilket arbete som görs idag kring dessa frågor? Då är detta föreläsningen för dig!

Vi har bjudit in Rebekah Krebs från projektet Inkludera flera för att berätta mer om dessa frågor. MyRight är den svenska funktionsrättsrörelsens organisation för internationellt utvecklingsarbete och bistånd. De driver projektet Inkludera flera - för en global funkisrörelse, som nu är inne på sitt tredje år. Inkludera flera jobbar för att fler med erfarenheter av funktionsnedsättning ska få mer kunskap och engagera sig mer i globala utvecklingsfrågor. 

Rebekah kommer att ge oss en introduktion till lägesbilden i världen idag och berätta om kopplingen mellan fattigdom och funktionsnedsättning. Hon kommer också prata om hur Sverige jobbar med dessa frågor, att Sverige jobbar med fattigdomsbekämpning men saknar ett funktionsrättsperspektiv i sitt globala utvecklingsarbete. Vilka andra internationella överenskommelser finns det och hur är de relevanta för vår målgrupp - de globala målen till exempel, och hur används CRPD internationellt? 

För dem som är intresserade av att jobba vidare med dessa frågor kan Rebekah också berätta om olika sätt att engagera sig, genom Inkludera fleras nätverk, eller genom sin egen förening. 

Denna föreläsning kommer att hållas på plats på Dalheimers hus, det kommer inte gå att medverka digitalt denna gång. Vi bjuder på fika!

Välkommen!

Tid: 30 maj 2023, 17.30-19.30

Rum Karl Johan på plan 1
Dalheimers hus
Slottsskogsgatan 12
414 53 Göteborg

Om formuläret inte funkar för dig - maila din anmälan till info@funktionsrattgbg.se.
Ange namn, e-post och om du vill delta online eller på plats, samt eventuella tillgänglighetsbehov.  

Sista datum för anmälan är 29 maj. Observera att om du vill ha tolk behöver detta anmälas i god tid.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Förening
TILLGÄNGLIGHET
Funktionsrätt Göteborgs möten ska vara tillgängliga för alla. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen under mötet. Meddela gärna vad som behövs för att mötet ska vara tillgängligt för dig.

Vi bokar endast in tolk om deltagare har uppgett behov av det i sin anmälan. Fyll i nedan om du har behov av teckenspråkstolk eller skrivtolk.
Har du behov av teckenspråkstolk på mötet? *
Har du behov av skrivtolk på mötet? *
Övriga tillgänglighetsbehov:
Kostbehov *
Vi bjuder på fika och kaffe/te.
Kommer du med personlig assistent?
Clear selection
Om ja ovan, har din personliga assistent något särskilt kostbehov?
Fotografering vid evenemanget
Under arrangemanget kan det förekomma fotografering. Fotona sparas av Funktionsrätt Göteborg på en säkrad server och kan även publiceras på Funktionsrätt Göteborgs hemsida, nyhetsbrev eller Facebook-sida. Materialet används i informations- och marknadsföringssyfte.

Fotografier är en personuppgift. Vi behöver därför din tillåtelse att fotografera dig vid arrangemanget och eventuellt publicera materialet via ovan nämna kanaler. Du har givetvis rätt att neka till att bli fotograferad.
Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg fotograferar dig under arrangemanget?
*
Registrering av personuppgifter
För att hantera din anmälan behöver vi behandla de personuppgifter du lämnat i detta formulär. För att kunna göra detta behövs ditt samtycke.

Dina personuppgifter behandlas fram till att arrangemanget är över. Därefter raderas de. Du har rätt att begära ett registerutdrag, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade, rätt att begära begränsning, rätt att invända mot behandlingen, samt rätt att begära att uppgifterna flyttas.

Du har även rätt att närsomhelst återkalla ditt samtycke. Kontakta oss då på info@funktionsrattgbg.se. Är du missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du även rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.
Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut? *
Om du inte godkänner att vi sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut, kan vi tyvärr inte hantera din anmälan. Du är då välkommen till arrangemanget i mån av plats.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy