Regisztráció a Média, internet a családban című programra

Ezúton szeretettel meghívjuk a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ által megszervezett szakmai napra, melynek témája: Média, internet a családban.
Célunk, hogy a Cserf-S Központ vonzáskörzetébe tartozó két kerület (a XIII. és a XIV. kerület) gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szakembereinek – pedagógusoknak, gyermekvédelemben dolgozó szakembereknek – lehetősége legyen egy olyan, napjainkban megkerülhetetlen témában új, aktuális ismereteket szerezni, mint az elektronikus média és az internet világának hatása a családi kapcsolatokra. A szakmai nap helye és ideje:

1146 Budapest, Hermina út 57., Cserf-S Családi Erőforrás Segítő
Központ

2013. február 13. 10.00 – 16.00

A szakmai nap keretében felkért előadóink és a tervezett programok:
Média a Családért Alapítvány bemutatkozása – Zalka Katalin újságíró, az alapítvány kuratóriumi elnöke
Családi szerepeink és a média kapcsolata - Dr. habil. Aczél Petra egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézetének igazgatója
Safer Internet projekt – Borsi Zsuzsa projektkoordinátor, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkatársának előadása a fiatalok és gyerekek internet-használati szokásairól
A szakmai nap keretében nyílt napot tart a LÁTHATÁR Látássérültek Eszközeinek Tárháza (Bp., XIV. ker., Hermina út 57. sz.), ahol a résztvevők megismerkednek és ki is próbálhatnak a látássérülteket a számítógép- és internethasználatban segítő eszközöket.
Az előadások után a Safer Internet program keretében egy biztonságos internet-használatról szóló gyakorlati tréninggel záródik a szakmai nap.


Kérjük töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatokat!

Köszönjük!

Cserf-S Csapat

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question