Code9 2021 (online) - prijava za radionice
Dragi studenti,

Pred Vama je forma za prijavu na interaktivne radionice iz programiranja koje organizuje kompanija Levi9. Ove interaktivne radionice se uspešno realizuju već nekoliko godina, a sam projekat je nastao kao rezultat saradnje kompanije Levi9 i organizacije EESTEC LC Novi Sad.
Code9 kursevi imaju za cilj da studentima pruže priliku da saznaju više o trendovima u ovim oblastima u svetu i kod nas, kao i da steknu potrebne veštine koje će imati važnu ulogu u profesionalnoj karijeri nakon završetka fakulteta. Tako da ukoliko želite da steknete veštine iz .NET programiranja, automatskog testiranja ili Java programskog jezika, prijavite se pre nego što istekne vreme za prijave!
U nastavku ćete imati priliku da podelite informacije o sebi, date nam više informacija o vašoj motivaciji za Code9 radionice kao i da odaberete radionicu koja najviše odgovara vašim interesovanjima. Za radionice se odlučujete tako što ćete ih složiti po prioritetu (dakle, broj 1. je radionica koju biste najradije da pohađate, i onda preostale dve rasporedite po prioritetu).
Ove godine radionice će biti organizovane u period od 24. do 28. maja u online modalitetu.

Ukoliko budete primljeni, dobićete informacije putem e-mail adrese koju ste naveli u ovoj formi.

Srećno!
Levi9 Code9 tim & EESTEC LC Novi Sad
Ime i prezime *
Fakultet *
Smer *
Modul
Godina upisa studija *
Trenutna godina studija *
Broj indeksa
Prosečna ocena *
Email adresa *
Broj telefona
Voleo/la bih da pohađam: *
Za radionice se odlučujete tako što ćete ih složiti po prioritetu (dakle, broj 1. je radionica koju biste najradije da pohađate, i onda preostale dve rasporedite po prioritetu).
1
2
3
Java
.NET
TESTING
Motivaciono pismo *
I declare that I have read and understand the Privacy Policy (available on: http://www.code9.rs/documents/Privacy-Policy-Serbia.pdf) and I acknowledge that Levi 9 shall collect and process my personal data that can be used for the recruitment process and/or for sending me communication emails and invites to Levi9 events. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy