MAKERS4ALL - aanvraag voor Suriname
Heeft u beschermingsmiddelen nodig in Suriname? De MAKERS van MAKERS4ALL willen u graag helpen!  Als u in onderstaand formulier een keuze maakt uit de items die onze MAKERS kunnen maken, dan gaan we voor u aan de slag. De items worden gedeeltelijk in Suriname gemaakt, maar ook vanuit Nederland (via Su4Su) naar Suriname gebracht. U zult een email ontvangen over hoe en wanneer u de aangevraagde items kunt ontvangen. We werken met prioriteiten (de zorg gaat voor) en niveaus van urgentie en vragen daarin uw begrip.
We vragen alle makers, te werken volgens een Hygiëne Richtlijn. Deze is opgesteld door een docent 'Infection Prevention' en afgestemd op de RIVM-richtlijnen.  De richtlijn kunt u lezen onderaan op de MAKERS pagina op onze website.

----------------------------------------
Gaat er iets mis bij het invullen van dit formulier, probeer het dan 10 min later nog eens (soms voeren we wijzigingen door, onze excuses).  Lukt het dan nog niet, mail dan naar suriname@makers4all.com voor hulp. U kunt uw aanvraag niet via de mail doen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Volledige naam / Full Name *
Telefoonnummer / Phone number (+ country code)
Organisatie / Organization
Website
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy