Aanmeldformulier afzender Unmute Us
Beste organisatie, maker, artiest, creatief, freelancer die zich geroepen voelt.

Ondanks het gigantische succes van afgelopen zaterdag 21 augustus met ruim 70.000 demonstranten worden we nog steeds niet gehoord. Dat uit de ivoren toren niet meer komt dan een uitnodiging voor een gesprek zien wij als een zwaktebod waaruit blijkt dat ze de antwoorden ook niet hebben. Dit sterkt ons in onze overtuiging dat dit beleid gebaseerd is op willekeur. Wij blijven vechten voor heropening en gaan op 11 september opnieuw de straten op.

Meld je hier aan om mee te doen. Onderaan de persberichten en op de website voegen wij een lijst met afzenders toe die zich hebben aangemeld. Bij voorkeur namen van evenementen, i.p.v. bedrijfsnamen, indien je een promotor bent. Meerdere festivals per bedrijf is krachtig. Maar het kan ook op een andere titel. Laat via deze sheet weten welke naam online gezet mag worden. Laat graag ook je mailadres achter, zodat we je kunnen bereiken met belangrijke info.

We zijn overweldigd door het aantal aanmeldingen voor het organiseren van Unmute Us in andere steden en meerijden met een wagen. Aanmelden hiervoor is dus niet meer mogelijk. Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Laat het ons dan ook weten middels dit formulier.
Naam afzender (komt online te staan) *
Organisatie *
E-mailadres *
Wil je iets bijdragen aan de protestmars in één van de steden? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy