ФИНАНСИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО МАКЕДОНИЈА
ПОПОЛНЕТЕ ГИ ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ во овој кус прашалник и ќе Ви испратиме 15 повици (грантови и предизвици) за социјални претпријатија (здруженија со економски активнсоти, задруги, претпријатија со социјална мисија, заштитни претпријатија, и др.) во Македонија со крајни рокови до јануари 2020 година.

Ве замолуваме да одвоите малку време (3 минути) да одговорите на прашањата во прашалникот.

За подетални информации обратете се на email: info@proefekt.mk
1. При пополнување на овој прашалник Вие сте претставник на ...
2. За кои од следниве сметате дека е приоритет за Вас за обезбедување на средства за работа?
под Other (Друго) наведете нешто дополнително ако имате
3. Име и Презиме *
4. Организација/институција која ја претставувате на оваа анкета? *
Забелешка: Наведете го името на организацијата/институцијата, како и контактите за комуникација (поштенска адреса, телефон и е-маил адреса). Доколу не претставувате некоја организциија само ставете „/“ во полето за одговор
5. Општина каде е регистриран правниот субјект *
6. E-mail за контакт *
7. Телефонски број
8. Дали би прифатиле во блиска иднина (октомври-ноември) да учествувате во подготовка на анализа поврзана со финансиксата одржливост на социјалните претпријатија кај нас
Можете слободно да коментирате овде некои од одговорите каде неможевте да оставите Ваш коментар. Ако можете само наведете го бројот на прашањето тука.
9. Кое друго социјално претпријатие кое го познавате би го препорачале за учество во оваа анакета
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy