Inschrijvingsformulier bezoekdag 2019
Het is eindelijk zomer!

Wij zijn al helemaal klaar om er weer een fantastisch kamp van te maken. Ook dit jaar hoort daar een bezoekdag bij met een overheerlijke BBQ. Wij zorgen voor een lekker vleesje, een verfrissend drankje en een schitterende sfeer. Het is de ideale gelegenheid om op ontdekking te gaan op ons kampterrein. Dat wil je toch niet missen?

Iedereen is op zondag 21 juli welkom op ons kampterrein in Wyompont. Vanaf 11u zijn wij klaar om er een geweldige bezoekdag van te maken. Om 16u mogen jullie weer afscheid nemen van ons.

We hopen natuurlijk op mooi weer. Een BBQ in de regen is niet zo leuk. Daarom wordt de BBQ geannuleerd als er regen wordt voorspeld. We plaatsen dan een mededeling op onze website ten laatste donderdagavond 18 juli.
De zitplaatsen zijn beperkt. Breng gerust zelf een dekentje, tafel of kampeerstoel mee om aan te eten.

Schrijf je in voor de BBQ via dit inschrijvingsformulier. We vragen €10 voor 2 stukken vlees en €12 voor 3 stukken. Zonder inschrijving is het €12 voor 2 stukken en €15 voor 3. Er is ook een vegetarische optie aan de prijs van 2 vleesjes. Wij voorzien voor elk lid op kamp sowieso een portie.

Het terrein bevindt zich op de kruising van Rue de Genonval en Wyompont. Er zullen in de buurt wegwijzers hangen van Scouts Berg.

Tot dan!

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Scouts Berg. Report Abuse - Terms of Service