Aanmeldformulier Pilot prikkelarm theaterbezoek Nijmegen
Email address *
Leuk dat je ons wilt helpen om een prikkelarm theaterbezoek mogelijk te maken!
We vertellen je eerst wat een proef-bezoek inhoudt en hoe we het gaan aanpakken. Zo heb je alle informatie op een rijtje. Als laatste vragen we je om het formulier met je gegevens in te vullen. Deze informatie gebruiken we alleen ten behoeve van de pilot.
Wat houdt een prikkelarm theaterbezoek in?
Met deze pilot gaan we onderzoeken hoe we een prikkelarm theaterbezoek kunnen realiseren. Wat is er nodig voor jou om te kunnen genieten van een theatervoorstelling, zonder (of zo min mogelijk) daarbij overprikkelt te raken.

De voorstelling zelf wordt niet aangepast, je kunt kiezen uit een aantal voorstellingen die een groen, oranje of rood label hebben. Een groen label betekent dat het een rustige voorstelling is, met weinig prikkels. Een oranje label betekent dat de voorstelling al meer prikkels heeft en het rode label is voor heftige voorstellingen met veel prikkels.

Wat we wel aanpassen is alles rondom het theaterbezoek; je wordt ontvangen door een gastheer- of vrouw, je hoeft niet in de rij bij de kassa of garderobe te staan, en je kunt kiezen of je als laatste of eerste de zaal in wilt. Ook kun je aangegeven waar je het liefste wilt zitten in de zaal en zal er tijdens de pauze (als die er is) een rustige plek voor je gereserveerd zijn.
Na afloop van je bezoek vragen we je om een eerste indruk, en ontvang je een dag later een digitaal evaluatieformulier. We horen dan graag wat je prettig vond en wat er goed ging, en ook wat er nog beter kan.

In totaal zijn er 15 proefbezoeken, en na afloop is ons doel om een format te hebben dat we landelijk bij de theaters kunnen neerleggen. Zo hopen we landelijk het prikkelarme theaterbezoek mogelijk te maken.

Wie kunnen deelnemen?
Op dit moment zijn we nog specifiek op zoek naar mensen tussen de 20 en 35 jaar uit de regio Nijmegen met een prikkelgevoeligheid door bijvoorbeeld autisme of niet-aangeboren hersenletsel, maar ook mensen die door een chronische ziekte of niet-zichtbare beperking snel vermoeid zijn en daardoor ook overprikkeling ervaren.

Voor het slagen van deze pilot is het van belang dat de proefbezoeken gedaan worden door mensen met verschillende vormen van prikkelgevoeligheid. Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn zullen we dan ook kijken naar een samenstelling van een zo divers mogelijke groep aan deelnemers.

Aanmelden voor een prikkelarm theaterbezoek in september of oktober
Aanmelden kan tot 15 juli 2018.
Uiterlijk 18 juli ontvang je bericht of je geselecteerd bent voor deelname aan een prikkelarm proefbezoek.

De theaterbezoeken vinden plaats in september en oktober 2018.

Als je geselecteerd wordt om deel te nemen, dan krijg je ook een overzicht van de theatervoorstellingen waaruit je kan kiezen. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en in de evaluatie zijn alle gegevens geanonimiseerd.

Persoonlijke gegevens
We gebruiken je persoonsgegevens enkel voor de organisatie van het project. We delen geen informatie met derden.
Naam *
Your answer
Volledig adres (straat, postcode, plaats) *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Wat is de aard van je prikkelgevoeligheid? Waardoor ervaar jij een overprikkeling? *
Your answer
Welke prikkels maken het voor jou lastig om naar het theater te gaan? *
Your answer
Maak je gebruik van hulpmiddelen? *
Zo ja, welke hulpmiddelen:
Your answer
Wat zijn voor jou de belangrijkste prikkels die we kunnen verminderen? Wat heb jij nodig om te kunnen genieten van een bezoek aan het theater? *
Your answer
Wat heeft je voorkeur voor een plek in de zaal? Bijvoorbeeld een stoel aan het gangpad, balkon of liever wat meer voorin de zaal. *
Your answer
Hoe vaak ga je nu naar het theater? (Gemiddeld, per jaar of maand) *
Your answer
Hoe vaak zou je graag naar het theater willen gaan? (Gemiddeld, per jaar of maand) *
Your answer
Er zijn voor jou geen kosten verbonden aan het theaterbezoek, als je iemand wilt meenemen dan kan dat; diegene zal wel een kaartje moeten kopen. *
Welke maand(en) heeft je voorkeur om mee te doen met een proefbezoek? *
Wil je meewerken aan promotiemateriaal voor het prikkelarme theaterbezoek? Dat betekent dat we graag foto’s en filmpjes willen maken voor sociale media, website en ander promotiemateriaal. *
Zijn er nog dingen die je graag kwijt wil of waarvan het belangrijk is dat wij dit weten? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Stichting Onbeperkt Genieten. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms