Tutunul încălzit – studiu în rândul studenților la medicină
Realizatori studiu: Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România, Societatea Română de Pneumologie, Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”

Studiul își propune să analizeze situația curentă a tabagismului în rândul studenților la medicină din România și să releve atitudinea studenților cu privire la tutunul încălzit, produsele de tipul heat-not-burn și țigara electronică.

Acord privind completarea datelor cu caracter personal. Sunteți de acord? *
Completând prezentul formular consimt în mod expres şi neechivoc ca mele cu caracter personal să fie prelucrate prin orice mijloace, în conformitate cu legislaţia europeană, respectiv Regulamentul (UE) 679/2016 privind Protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), de către Federația Asociaților Studenților în Medicină din România şi de către orice alt organism abilitat să efectueze verificări asupra activităţii acesteia. Prezenta declaraţie acoperă prelucrarea următoarelor date cu caracter personal: Inițiala, vârsta, anul de studiu, centrul universitar și anul de proveniență. Scopul colectării datelor este realizarea unui studiu cu privire la consumul de tutun. Perioada de prelucrare a datelor cu caracter peresonal este pe termen nedefinit.
Inițiale nume *
Your answer
Vârstă *
Your answer
Anul de studiu *
Facultatea de medicină din Centrul Universitar *
Ce specialitate doriți să alegeți? *
Your answer
Fumător *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service