BORANG PERMOHONAN STAR@U: MYFUTURE YOUTH PLUS
Peluang Belia Dalam Program Star@U

Memperkasakan lagi belia negara, Program Star@U atau Skill Training At Risk @ Youth mempunyai tiga cabang utama program iaitu, My Future Youth, Reben Kuning dan MyFuture Youth Plus.

Untuk memberi peluang kepada semua belia mendapatkan latihan kemahiran secara sambilan dengan menggunakan pendekatan yang fleksibel, My Future Youth Plus menawarkan kemudahan latihan secara percuma kepada semua belia tanpa sijil SPM untuk memperolehi sijil kemahiran dari ILKBS dan pusat latihan TVET.

Latihan jangka pendek ini mensasarkan 700 peserta menerusi 70 program dalam 13 bidang kemahiran. Peserta kursus akan layak menerima sijil penyertaan kursus modular dan seterusnya peserta program boleh meneruskan pengajian untuk mendapatkan Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) menerusi Pengiktirafan Pencapaian Terdahulu (PPT).

Peluang keemasan ini dibuka kepada 700 belia yang tidak mempunyai SPM untuk memiliki sijil kursus modular dan ia adalah percuma. Untuk maklumat lanjut boleh layari http://kemahiran.kbs.gov.my atau @ilkbs.bpkb
I

STAR@U
Nama *
Your answer
Umur *
Your answer
Nombor Telefon *
Your answer
Emel
Your answer
Tempat Tinggal *
Alamat Tempat Tinggal
Your answer
PILIHAN ILKBS
MOHON PILIH ILKBS DAN KURSUS YANG DIMINATI
KUALA PERLIS
JITRA
NAKA
BUKIT MERTAJAM
SERI ISKANDAR
PERETAK
DUSUN TUA
KUALA LANGAT
SEPANG
CHEMBONG
ALOR GAJAH
PAGOH
BANDAR PENAWAR
PEKAN
TEMERLOH
KEMASIK
WAKAF TAPAI
BACHOK
TANAH MERAH
KINARUT
MIRI
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service