Denk en bepaal jij mee?
Stel je voor: ieder jaar wordt in Zuidoost het begin van de lente gevierd; met een kleurrijk en knallend startschot; het nieuwe begin, een nieuwe stap in de toekomst. We komen in de lente samen op een wijkevent dat verbindt en dat we samen tot stand brengen. Waar we elkaar jaarlijks ontmoeten en inspireren.

Een startschot van de lente, maar eigenlijk een eindfeest voor de wijk. Een eindfeest, een groots moment van een movement, waar we samen naar toe gaan werken. Een movement die de jongeren van Zuidoost empowered. En waarin ieder groeit op z’n eigen manier. Of je nou een klein of groot verhaal te vertellen hebt; dat mag en gaat gehoord worden. Of je nou iets heel goed kunt, iets heel graag wil leren of ontdekken, dat mag en gaat gezien worden. En alles mag! Muziek, sport, kunst, design, media of ondernemerschap; verzin het maar! We gaan elkaar verder helpen en zo brengen we onze passies, werk, creaties en initiatieven samen naar een hoger plan.

Het komende jaar gaan we stappen zetten om van elkaar te leren. Samen gaan we groeien, bijv. met ondersteuning van een SALTO mediawerkplaats, om elkaar in de lente van 2020 te laten zien wie wij zijn en waar we staan. En elke lente die daarop volgt, doen we dat weer opnieuw. Dat laten we aan elkaar zien, maar ook aan de rest van de wereld. Vanaf 2020 representen we Zuidoost en worden wij wie wij zijn.

Laat je gegevens achter!
Naam *
Voor- en achternaam
Your answer
Organisatie
Optioneel
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Website
Optioneel
Your answer
Ik wil meedenken en meebepalen!
Wat is jouw verhaal?
Wat wil jij laten horen, zien en delen in de lente van 2020?
Your answer
Powered by You, SALTO, Stadsdeel Zuidoost, OBA
Vragen? Kirstin@salto.nl // 020-6386386
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service