Пријавување за фестивал „When in Krusevo 2020"
Доколку сакате да учествувате, ве молиме пополнете ги следниве прашања:
Име и презиме: *
Година на раѓање: *
Град:
Големина на маичка:
Contact e-mail *
Телефон за контакт: *
Активности вклучени во склоп на фестивалот и специјални цени за сите кои купиле главна карта:
Изберете на кои активности би учествувале:
Сакам да учествувам во:
Ве очекуваме во Крушево!
Напомена*
Оваа форма е информативна, за да остварите право на учество можете да платите онлајн на платформата MkTickets, а офлајн во Југотон, Универзална сала или на пристигнување.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy