Beställning monterservice mässan Trädgård och Uterum 2019.
Här gör du din beställning av monterservice såsom el, tält, parasoll, bord och stolar.
Alla priser är exkl. moms. Faktura för monterservice kommer från PI Konceptmässor efter mässans genomförande.

Det är ok att ta med eget tält, stol, parasoll eller skarvsladd. Det är inte tillåtet att sätta upp egna elaggregat utan arrangörens tillstånd.

OBS! Beställning ska vara genomförd senast 3 veckor innan mässans genomförande för att vi ska kunna garantera att tält, parasoll, bord och stolar kan levereras till er monter. El räcker om vi har veckan innan mässdatum.

Vi använder oss av underleverantörer för att leverera monterservice och det är därför vi behöver ha er beställning i god tid.

Email address *
Namn på beställande företag/utställare *
Your answer
Ange vilken mässa som avses *
Required
Beställning av tält 3x3 meter.
Tältet är 3x3 meter med fyra avtagbara sidor. Stolparnas höjd är 235 cm. Tältet är förankrat med nedslagna träpinnar. Färg: Krämfärgad.
OBS! Det åligger på utställarens ansvar att medan mässan pågår se till att förankringar inte lossnar eller att tältet lossnar från förankringen. Utställaren ska förankra tältet på nytt eller påkalla hjälp från mässans personal med förankringen om denna skulle lossna.
Vid stängning av mässan kvällstid ska tältväggar monteras tillbaka så att tältet är helt tillslutet nattetid.
Beställning tält 3x3 meter, 1400 kr +moms per styck.
Captionless Image
Beställning av parasoll 300 cm diameter.
Parasollet 300 centimeter tvärs över, diameter. Höjd är 250 cm. Parasollet är förankrat i markrör. Färg: Naturvit.
OBS! Det åligger på utställarens ansvar att medan mässan pågår se till att parasollet inte lossnar eller flyer iväg. Utställaren ska återsätta parasollet på nytt eller påkalla hjälp från mässans personal om parasollet skulle lossna.
Vid stängning av mässan kvällstid ska parasollet sänkas ned så långt som möjligt nattetid så detta inte riskera lossna och blåsa iväg.
Beställning av parasoll, 1000 kr + moms per styck.
Captionless Image
Beställning el
Elen är framdragen till elcentraler som delas av flera utställare. Ni behöver en skarvsladd på ca 3 meter för att koppla in er på elnätet. Skarvsladd ska vara jordad kabel i gummi för utomhusbruk.

När det gäller el så måste vi bygga ett helt nytt elnät på mässan för att kunna leda ut tillräckligt med el. I en anslutning ingår 300Watt. För att beräkna ert behov av el behöver ni räkna ihop antalet watt som era apparater förbrukar. Det är när någon sätter på apparater som förbrukar för många watt som strömmen går på mässorna.
OBS! Kaffemaskiner, microugn, värmare eller andra apparater som kräver hög effekt måste föranmälas och tillräckligt med antalet elanslutningar måste ha beställts.
En vanlig elanslutning räcker till kassaapparat, mobilladdare och ett antal LED-lampor.
All el ansluts av behörig personal.

Beställning el, 300 kr + moms per anslutning/uttag
Beställning övrigt
Beställning av bord och stolar
Ange antal bord:
Your answer
Ange antal klappstolar:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service