Fes-te soci/a! | Become a member!
Nom *
Given name
Your answer
Primer cognom *
Surname
Your answer
Segon cognom
Second surname (if applicable)
Your answer
NIF/NIE *
National ID personal number
Your answer
Data de naixement. Has de tenir entre 18 i 30 anys. *
Birthdate. You must be aged between 18 and 30.
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail *
Your answer
Telèfon *
Phone number
Your answer
Nivell màxim d'estudis que has finalitzat *
Maximum level of studies that you have completed.
Nivell d'anglès. Acreditat o aproximat, segons el Common European Frame (http://www.euregioenglish.be/levels.html). *
English level, proven or estimated, according to the Common European Frame.
Adreça *
Adress
Your answer
Codi postal *
Zip code
Your answer
Població *
Town
Your answer
Província *
Province (if you do not live in the Spanish State, please write the name of your country)
Your answer
Quota d'inscripció (25€) | Inscription fee (25€)
A les poques hores d'haver completat el formulari, rebràs un correu electrònic indicant el número de compte on has d'ingressar el pagament. Si no reps cap correu passades 24 hores, escriu-nos a ajadalet@gmail.com explicant-ho. La condició de sòcia/soci es farà efectiva tan aviat com rebem el pagament de la quota d'inscripció: quan això succeeixi, t'avisarem. Tens 5 dies naturals des de la data d'enviament del correu electrònic amb les instruccions de pagament per fer efectiva la quota; altrament, es cancel·larà la teva sol·licitud d'inscripció. Si utilitzes PayPal, pots ingressar la teva quota des d'ara mateix i en els propers 5 dies naturals posant com a destinatari ajadalet@gmail.com. Així mateix, si utilitzes Bizum, pots desar el telèfon 699 628 980 a la teva agenda de contactes i enviar 25 euros via Bizum. La quota és per a tota la vida, no cal renovar-la!

If you live outside of the Spanish State, once you have completed this form you will receive an e-mail from ajadalet@gmail.com containing special instructions on how to pay your inscription fee. Should you not receive any e-mail within the next 24 hours, please contact us. If you use PayPal, you can pay from now on and during the next 5 natural days using ajadalet@gmail.com as the payment receiver. We strongly recommend that you use PayPal if you live outside of the Spanish State. If we do not receive your payment within the next 5 natural days, we will cancel your subscription request. We will notify you once we have received your payment in order to confirm your membership. The inscription fee is only paid once in a lifetime.

Privacitat i protecció de dades
En compliment amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, desplegament del reglament de la Llei Orgànica, abans citada, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran als fitxers de l'Associació Adalet, entitat legalment establerta a Catalunya amb CIF G66421454, i seran usades per contactar amb vosaltres únicament en relació a l'activitat de l'associació. No es facilitaran les dades a tercers en cap cas, excepte:
a) A les organitzacions internacionals coordinadores en cas que sigui necessari per gestionar la participació de la persona sòcia en projectes internacionals,
b) A la resta de membres de l'equip designat per representar Adalet en els esmentats projectes, a fi i efecte de possibilitar la coordinació interna del grup.
En aquests casos, l'Associació Juvenil Adalet proporcionarà les dades (nom i cognoms, edat, nivell d'anglès, e-mail i telèfon) únicament a l'entitat estrangera organitzadora del projecte en qüestió i a la resta de membres de l'equip que hi representi Adalet. Altrament, les dades de les persones sòcies només s'utilitzaran per enviar informació relacionada amb l'activitat de l'Associació Adalet.
En fer-se soci/a, la persona entén i accepta aquesta normativa referent a la gestió de les dades personals.
El canal de comunicació principal emprat serà l'e-mail. Tots els e-mails procedents de l'Associació Adalet provindran del remitent ajadalet@gmail.com.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a ajadalet@gmail.com, indicant a l'assumpte "Accés/Modificació/Cancel·lació/Oposició dades personals".
En cas de no voler rebre cap tipus d'informació referent a les activitats de l'Associació Adalet, caldrà notificar-ho explícitament per e-mail a ajadalet@gmail.com, indicant a l'assumpte "No desitjo rebre informació". De tota manera, la persona rebrà comunicacions referents als projectes en els quals participi específicament.
En cas de voler cancel·lar la condició de soci/a, cal adreçar un e-mail a ajadalet@gmail.com indicant-ho explícitament, i posant com a assumpte "Baixa [Nom i Cognoms]". Es rebrà un e-mail en resposta, indicant la data efectiva de cessament de la condició de soci/a. Aquest procediment en cap cas dóna dret a la devolució de la quota d'inscripció.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms