#ReilutBlogit 2020 - lentojen kompensointi ja lentämättä jätetyt kilometrit
Tämä lomake on osa neljättä kertaa järjestettävää #ReiluBlogit -kampanjaa. Tänä vuonna teemana on lentämisen välttäminen ja muilla tavoin matkaaminen, ja jos kuitenkin joutuu lentämään, lentojen kompensointi.

Emme tallenna henkilötietoja, ainoastaan halutessasi tiedon siitä, minkä blogin kautta luit kampanjasta. Sekään ei ole pakollinen tieto.

Toivomme, että jokainen osallistuja kävisi täyttämässä euromäärän jos on kompensoinut lentojaan, tai vaihtoehtoisesti kilometrimäärän, jonka matkasi muulla tavoin kuin lentäen. Näin näemme myös, kuinka moni on halukas matkustamaan muulla tavoin kuin lentämällä, tai vaihtoehtoisesti kompensoimaan lentonsa vuoden aikana.

#ReilutBlogit -kampanja on aiempina vuosina aktivoinut kymmeniä bloggaajia, vloggaajia ja instagramaajia ja heidän seuraajiaan kertomaan matkailun kestävästä kehityksestä sekä eettisyydestä. Yhdessä olemme mm. saaneet matkanjärjestäjiä luopumaan epäeettisistä eläinkohteista. Toivottavasti lähdet mukaan tähänkin kampanjaan paremman maapallon puolesta!
Minkä blogin kautta haluat osallistua #ReilutBlogit -kampanjaan?
Your answer
Monta kilometriä matkustit muulla liikennevälineellä kuin lentokoneella, vaikka lento olisi ollut myös vaihtoehto?
Your answer
Monella eurolla kompensoit tehtyä lentoasi?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.