Înscriere Excursie Berna 2019
La invitația părintelui Gheorghe Laurențiu Precup, preot paroh al parohiei “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Berna, cu binecuvântarea Preasfințitului Sofian Brașoveanul, în perioada 8-10 februarie 2019, va avea loc o excursie la Berna, pentru a vizita un oraș frumos din Elveția, dar și a întări legăturile dintre tinerii ortodocși români din Germania, Austria și Elveția, dar nu numai. Orașul Berna este capitala Elveţiei și un oraş deosebit care se remarcă mai ales prin trăsăturile sale medievale.

Totodată, excursia este prilejuită și de două conferințe cu invitați de excepție în cadrul parohiei din Berna. Cele două conferințe vor avea loc sâmbătă, respectiv duminică. Unul dintre invitați este domnul Dan Puric, un actor și regizor român, apreciat de publicul român cât și de cel străin mai ales pentru spectacolele sale de pantomimă. În prefața unei cărți al cărei autor este, este denumit rapsodul bucuriei și ortodoxul îmbisericit mărturisitor. Al doilea invitat este medicul Pavel Chirilă, profesor universitar, specialist în bioetică şi promotor al conceptului de medicină creștină.

Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Parohia de apartenență *
Your answer
Adresă de email *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Orașul de unde veniți *
Your answer
Vârsta *
Your answer
Cazare *
Informații alergii *
Mese
Data și ora sosire
Your answer
Data și ora plecare
Your answer
Vin cu mașina și mai pot lua pe cineva
Alte mențiuni
Your answer
Sunt de acord, în mod expres și neechivoc, ca datele mele cu caracter personal (nume, prenume, vârstă, adresă, e-mail, telefon) să fie colectate și prelucrate de ATORG și transmise și altor destinatari, în condiții de securitate, în scopul participării mele la acest eveniment. Totodată, știu că, în conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecția datelor (Reg. UE nr. 679/2016), pot exercita următoarele drepturi în legătură cu datele mele cu caracter personal: dreptul de acces, dreptul de a solicita rectificarea și actualizarea datelor, dreptul de a solicita restricționarea prelucrării în anumite circumstanțe, dreptul de opoziție, dreptul de a fi uitat, dreptul de portabilitate a datelor, și dreptul de a-mi retrage consimțământul cu privire la prelucrarea datelor, contactând ATORG la adresa de mail secretar.atorg@gmail.com *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service