Händelserapportering
Studentföreningen Doxa ska vara en plats där alla känner sig välkomna och bekväma. Uppstår det en situation där du känner dig obekväm finns det här formuläret till för att du ska kunna kontakta föreningens trygghetsansvarig för hjälp. Denne håller kontakt med dig och mottar din händelserapport, medan du har möjlighet att vara anonym gentemot resten av styrelsen. Detta kan till exempel handla om händelser på Doxas evenemang, konflikter inom föreningen, någon i styrelsen eller en medlem har betett sig olämpligt eller något annat som du vill rapportera.

Det finns inget krav på att du ska lämna kontaktuppgifter utan det är möjligt att vara helt anonym. Tänk dock på att det blir svårare att följa upp rapporteringen om du inte lämnar kontaktuppgifter. Vill du vara anonym men ändå kunna ha kontakt med trygghetsansvarig för vidare frågor kan du till exempel skapa en tillfällig mejladress. Händelsen kan komma att diskuteras i styrelsen för möjliga lösningar eller sätt att gå vidare, men du väljer hur mycket av din personliga information som trygghetsansvarig kan förmedla vidare. Informationen du anger i detta formulär kommer aldrig delas utanför styrelsen utan ditt samtycke.

Vill du istället ha mejlkontakt direkt kan du även nå trygghetsansvarig via denna mejl (som endast trygghetsansvarig har tillgång till):

trygghetsansvarig@doxalund.com

Ta hand om dig,
Trygghetsansvarig 2022/2023
Vice Ordförande, Ella Karlsson
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Beskriv gärna händelsen nedan *
Ditt namn, din mejladress eller en tillfällig mejladress. Observera att detta är frivilligt.
Hur mycket av denna information får delas med styrelsen? *
Required
Har du något övrigt du vill skicka med, skriv det här:
Jag godkänner att trygghetsansvarig har tillgång till informationen angiven i detta formulär under tiden som behövs för att följa upp ärendet. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy