Tallers d’apoderament de Veïns Positius i Veïnes Positives
Taller *
Escolliu el taller al qual us voleu inscriure
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Correu-e *
Afegiu el vostre correu electrònic
Your answer
Telèfon de contacte *
Afegiu si us plau un telèfon de contacte, idealment mòbil
Your answer
Codi postal *
Afegiu si us plau el vostre codi postal a efectes estadístics i de classificació
Your answer
Quin és el principal motiu o motius pel qual us voleu inscriure al taller?
Política de Privacitat
Podeu consultar la Política de Privacitat a http://edificispositius.cat/politica-de-privacitat
Marqueu les opcions següents *
Required
D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, s’informa del següent:

4.1 En el cas que faciliteu les vostres dades personals a través del portal Edificis Positius – TSR, Territori Socialment Responsable, SCCL, seran incorporades automàticament a un fitxer informàtic de titularitat i responsabilitat de TSR, amb domicili social al carrer Mallorca 1, 1r pis despatx 9B, 08014 Barcelona.

4.2 Aquesta informació que rep TSR, per part de l’usuari/la usuària, és tractada amb la màxima confidencialitat.

4.3 La recollida i tractament automatitzat de les seves dades personals té com a finalitat informar dels nostres serveis o per a les finalitats indicades en els avisos corresponents, podent, així mateix, enviar qualsevol tipus d’informació amb continguts que es considerin del vostre interès.

4.4 Les dades personals que es facilitin seran comunicades a terceres persones només en cas necessari i sempre complint amb els requisits disposats per la normativa aplicable i comunicant-li prèviament a vostè.

4.5 TSR només utilitza cookies d’analítica web sense perjudici de reservar-se el dret de modificar aquest criteri.

4.6 En qualsevol moment, vostè tindrà la possibilitat d’exercitar els drets d’accés (petició d’informació sobre les dades personals), rectificació o cancel·lació (petició de correcció o supressió de dades personals inexactes o incorrectes) i oposició previstos a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

4.7 Si vol conèixer les dades personals que TSR té emmagatzemades a la base de dades o si, per contra, no vol que tingui cap dada personal seva, pot contactar de forma personal amb nosaltres de la següent manera:

Enviant-nos una carta certificada per correu ordinari o un missatge de correu electrònic a l’adreça: dades@edificispositius.cat.

4.8 TSR guardarà les dades de caràcter personal recaptades i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. TSR complirà les esmentades obligacions en compliment del que estableix la normativa aplicable.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of COM.VIU. Report Abuse - Terms of Service