Inschrijfformulier - Rosmalen in Beweging
Dit formulier is bedoeld om je in te schrijven en om in aanmerking te komen voor een sjaal (zolang de voorraad strekt). Het andere formulier ‘deelname-/sponsorformulier’ is bestemd om je achterban te benaderen voor sponsoring. Via dat formulier kun je ook de route-omschrijvingen, quizvragen e.d. downloaden.

Kom in beweging, da’s gezond !

Sportief de corona-kilo’s wegwerken en een steuntje in de rug geven aan de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen die het al zolang erg moeilijk hebben. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ga gezellig op pad. Laat je aanmoedigen door sponsorvrienden. Van 5 tot en met 25 mei maken we er samen iets leuks van.

Per deelnemer betaal je € 1,-- inschrijfgeld. Dit is bestemd voor het gedeeltelijk bekostigen van de voorbereiding van de actie ‘Rosmalen in Beweging’.  Het draagt niet bij aan de uiteindelijke sponsoropbrengst. Als ‘tegenprestatie’ maak je kans op leuke prijsjes bij deelname van zowel de vrije- als uitgestippelde routes.

Graag eerst je emailadres invullen zodat we je over deze actie kunnen communiceren. Hierna volgt aanvullende informatie en het verzoek om andere gegevens op dit formulier in te vullen.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Wat je verder moet doen, leggen we graag uit :
Eerst schrijf je dus je in via dit digitale formulier. Daarmee word je bij de organisatie bekend als deelnemer(s).
Mocht je nu al sponsors hebben en je totaal sponsorbedrag is bekend, dan kun je dit direct invullen. Ga je eerst je achterban benaderen, dan verzoeken we je dit aan ons door te geven met het Formulier 'Deelname-/sponsorformulier'. Dit formulier wordt per email digitaal aan je kenbaar gemaakt zodra je ingeschreven bent. In deze mail zit ook een link naar een formulier voor het beantwoorden van de quizvragen. Deze formulieren dienen digitaal ingevuld te worden en kunnen tot en met 25 mei aan ons verzonden worden.

Betalingsverzoek sponsorbedrag
Zodra wij het formulier 'Doorgeven sponsorbedragen' hebben ontvangen, krijg je van ons een mail met het verzoek tot betaling van het sponsorbedrag. We vinden het fijn als je dan dit per omgaande voldoet. Hierin staat ook het deelnamenummer vermeld waarmee u prijsjes kunt winnen.
Herkenbaarheid deelname
Bij het wandelen of fietsen van de route is het verzoek om de sjaal te dragen. Zo ben je herkenbaar en weet iedereen dat je letterlijk en figuurlijk in beweging bent voor de horeca en winkeliers van het centrum in Rosmalen.

Foto
Maak onderweg een foto en stuur deze op. Met de leukste, grappigste, origineelste foto maak je ook nog eens kans op een prijs. Stuur de foto op naar rosmaleninbeweging@gmail.com (door het opsturen, verleen je tevens toestemming dat deze eventueel geplaatst wordt op social media e.d.).
Naam *
(contactpersoon namens de hieronder aangemelde personen)
Groepsnaam (indien van toepassing):
Adres, postcode en Woonplaats *
Telefoon (06) *
Deelnemer 1 *
Deelnemer 2
Deelnemer 3
Deelnemer 4
Deelnemer 5
Deelnemer 6
Totaal inschrijvingsbedrag
(betreft het aantal deelnemers x euro 1,-)
Totaal sponsorbedrag
(indien reeds bekend met eventuele vermelding die dit bedrag gesponsord heeft)
Algemeen
Ik verklaar en weet dat ik na indiening van dit formulier euro 1,- per deelnemer betaal. Het inschrijfgeld en totale sponsorbedrag graag overmaken op rekeningnummer NL52 RABO 0364668873 t.n.v. Stichting Soos Satisfaction, inzake 'Rosmalen in Beweging'.

Na betaling van het inschrijfgeld kan twee dagen na ontvangst van de betaling voor elke deelnemer een sjaal afgehaald worden bij één van de onderstaande adressen:
’t Vosje , Raadhuisstraat 49,
Primera, Harry Coppensstraat 34,
De Smulbeer/Kentering, Dorpsstraat 54,
’t Vosje, Groote Wielenlaan 391,
’t Koffiehuis, Raadhuisstraat 1.
Op vertoning van je betalingsbewijs, ontvang je de sjaal(s). Vergeet dus niet het bewijs mee te nemen.

Deelname aan de wandel- en/of fietsroute geschiedt geheel op eigen risico, waarbij de coronaregels die op dat moment gelden in acht genomen dienen te worden. Hou je aan de verkeersregels.

De commissie van de actie 'Rosmalen in Beweging' dankt je voor je deelname en wenst je veel plezier tijdens de wandel- en/of fietsroute.

Bij het verzenden van dit formulier wordt gevraagd of je een kopie naar je eigen mailbox wil sturen. Doe dit om achteraf nogmaals je inschrijving te kunnen raadplegen.
*
Required
RESUMÉ

Druk op VERZENDEN als het formulier helemaal is ingevuld !
Maak het inschrijfgeld over op rekeningnummer NL52 RABO 0364668873
        t.n.v. Stichting Soos Satisfaction, inzake 'Rosmalen in Beweging' !
Vul het Deelname-/ Sponsorformulier in,
en download via dit formulier de Uitgestippelde wandel- en/of fietsroute !

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy