2. HABECO BIZNIS RUN PORTOROŽ, petek, 11. oktober. Spletna prijavnica. Pazljivo preberi in izpolni
HABECO Biznis run Portorož, bo FINALNI humanitarno tekaško-pohodni dogodek za podjetja in organizacije. Z vsakim pretečenim ALI prehojenim kilometrom, bomo namreč donirali po 1 EUR izbrani dobrodelni organizaciji.
Na voljo za udeležence bo tako TEK ali NORDIJSKA HOJA. Skratka primerno za vse stopnje pripravljenosti.

Prijavo za nastop na dogodku izpolni kapetan ekipe za vse člane ekipe. Dolžina trase je 10 km in vsak posamezni član odteče svoj del trase. Dolžina kroga je 2 km. Menjava štafete je na vsakih 2 km oz na daljši razdalji, odvisno od števila in pripravljenosti članov štafete.
Zasedba ekipe je lahko: moška, ženska ali mešana in lahko šteje 2, 3 ali 4 člane.

KATEGORIJE: Vsak član manj od petih, pri razvrstitvi po letih, šteje dodatnih 40 let (primer 1: dve 35 let stari dekleti, ki bosta sami odtekli štafetni tek, sta v kategoriji 35+35+40+40+40 let=190 let. Primer 2: štirje sodelavci stari 45, 50, 55 in 40 let so v kategoriji 45+50+55+40+40=230 let).
Pri razglasitvi in podelitvi bodo upoštevali tudi spol članov ekip.
Ekipe, bomo v kategorije razvrščali tudi glede na skupno starost članov ekipe. Upošteva se starost na dan dogodka.
Tako bomo imeli naslednje kategorije:
> do vključno 150 let
> 151-170 let
> 171-190 let
> 191-210 let
> 211-230 let
> 231-250 let
>251 let +
Več info o dogodku je na voljo na uradni spletni strani dogodka TUKAJ: http://sportoroz.eu/biznisrun/

VABLJENI
Email address *
IME EKIPE *
Vpiši ime ekipe
Your answer
Ime organizacije *
Vpišite ime podjetja ali organizacije
Your answer
Kontaktni telefon *
Vpišite kontaktno telefonsko številko, kjer vas lahko v primeru nejasnosti tudi pokličemo
Your answer
MESTO *
Vpišite mesto od koder prihaja večina članov ekipe:
Your answer
DISCIPLINA *
Nastop za ekipe je možen v teku ali nordijski hoji. Ustrezno označite
ČAS ZA 10 km *
Vpišite vaš skupen predviden čas za pretečeno ali prehojeno razdaljo 10 km v (minutah)? Čas je informativne narave
Your answer
ŠTEVILO ČLANOV *
Ustrezno označite število članov ekipe spodaj: 2 člana (primer: eden odteče 6 km, drugi odteče 4 km), 3 člani (primer: 2 člana odtečeta po 4 km, tretji član odteče 2 km), 4 člani (primer: 3 člani odtečejo po 2 km, en član odteče 4 km), 5 članov (vsak odteče po 2 km)
STAROST EKIPE *
Vpišite seštevek let starosti, za vse 4 člane oz dodatnih 40 let, za vsakega člana manj kot 4. (*Številka se bo preverjala pri prijavah in prevzemu paketov, da vas lahko vključimo v ustrezno kategorijo)
Your answer
Imena članov ekipe *
Vpišite imena članov štafete. Imena ločite z vejico. Če želite prijaviti več kot 4 člane ali več ekip, za VSAKO EKIPO izpolnite novo formo
Your answer
ZASEDBA *
Ustrezno označite zasedbo članov ekipe
Vpišite velikost (S, M, L, XL, XXL) URADNIH funkcionalnih majic dogodka, z dolgimi rokavi *
Velikosti ločite z vejico (npr: S, M, L, M, S). Majice z dolgimi rokavi prejmejo vsi udeleženci, ki poravnajo startnino v 1. in 2. roku plačil. Po tem datumu bodo na voljo le še URADNE NEVTRALNE tekaške majice dogodka, s kratkimi rokavi.
Captionless Image
Your answer
Podatki podjetja ali organizacije za izstavitev originalnega računa (Ime, naslov, pošta, davčna številka) *
Your answer
Kje ste izvedeli za dogodek? *
Kako dolgo nameravate ostati v Portorožu *
S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal zase in za svojo ekipo v prijavnico resnični. Izjavlja, da so člani ekipe zdravi, vsestransko pripravljeni za aktivno udeležbo in zdravniško pregledani. Člani ekipe bodo upoštevali vsa navodila organizatorja in sodelovali na dogodku na lastno odgovornost. Člani ekipe potrjujejo, da pristajajo na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bodo uveljavljali kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglašajo tudi s tem, da lahko organizatorji prireditve objavijo njihove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahtevali kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo sodelujoči dovoljujejo, da organizator njihove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva pokroviteljev ter vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). S klikom na "DA" se strinjate s prijavo na dogodek. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.