Satutuokioiden tuuletus
Lastenkulttuurikeskus Verso haluaa kehittää satutuokioitaan. Tällä kyselyllä haluamme selvittää millaisia toiveita osallistujilla, niin lapsilla kuin aikuisillakin, on satutuokioiden käytännöistä ja sisällöistä. Vai pitäsikö Verson toteuttaa kirjastoissa jatkossa jotakin ihan muuta?

Verso on järjestänyt jo pitkään kaikille avoimia ja maksuttomia satutuokioita jäsenkuntiensa kirjastoissa. Verson tuottamat satutuokiot ovat monitaiteisia ja satutuokiotoiminta on kehitetty lasten ja aikuisten yhteiseksi kokemukseksi tarinoiden ja taiteen parissa.

Verson satutuokioilla lapset pääsevät heittäytymään satujen maailmaan ja tutustumaan tarinoihin taidekasvattajan johdolla. Satuilun lisäksi osallistujat saavat vaihtelevasti kokeilla kädentaitoja ja kuvataidetta, liikkua, runoilla, musisoida ja tarinoida. Toisinaan satutuokiot sisältävät teatterillisia elementtejä.
Missä asut/työskentelet? *
Kuka vastaa kyselyyn? *
Valitse ensimmäinen vaihtoehto, jos olet (luku- ja kirjoitustaitoinen) lapsi tai nuori ja täytät kyselyn itse. Muussa tapauksessa, valitse vaihtoehdoista se, mistä näkökulmasta vastaat kyselyyn.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy