Lesopnames
ENGLISH VERSION: https://goo.gl/forms/H1B3B3L9mH0NtQRn1

De Gentse Studentenraad wil een beeld vormen van de mening van studenten aan de Universiteit Gent over lesopnames. Van hieruit gaan we op zoek naar sterke punten en verbeterpunten en zullen we op termijn aanbevelingen formuleren voor een betere afstemming tussen jullie vraag en het aanbod.

De vragenlijst zal ongeveer 8 minuten in beslag nemen. Alvast hartelijk bedankt voor je deelname.

Er zijn ook prijzen te winnen! We verloten 5 bons van 15 euro voor boekhandel Paard van Troje, 2 diners voor twee personen in De Kastart en drie abonnementen van drie maanden van Audible. Bovendien krijgt de faculteit met de hoogste responsgraad ook een prijs!

Aangezien de GDPR regeling van kracht is, moeten we je natuurlijk vertellen wat we met deze data gaan doen. Alle persoonlijke informatie is niet verplicht en dient dus niet ingevuld te worden. Het e-mailadres wordt enkel gebruikt om de winnaars van de prijzen te contacteren en voor het voorkomen van dubbele inzendingen. Het wordt onafhankelijk van je andere antwoorden verwerkt. De data wordt verwerkt via Google Forms, en daarna zowel Google Sheets als offline statistische data-analyse software. Data zal nadien enkel in geaggregeerde en geanonimiseerde vorm worden gepubliceerd. Als je wilt dat je ingevulde formulier verwijderd wordt, kan je altijd mailen naar info@gentsestudentenraad.be.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Gentse Studentenraad. Report Abuse - Terms of Service