Audities Mini Team • Crews • Compagnies
Ben je tussen 6 en 26 jaar? Sta je graag op een podium? Heb je al danservaring en dans je graag verschillende stijlen? Dan is instappen in één van onze crews of compagnies misschien iets voor jou!

WAT IS HET VERSCHIL?
Crews = optredens
Compagnies = wedstrijden
Miniteam = optredens en wedstrijden (ter voorbereiding op een Crew of Compagnie)
Afgelopen seizoen werden we zesvoudig Belgisch Kampioen in verschillende stijlen/categorieën en werden we geselecteerd voor het WK UDO (hiphop) waar we in augustus met 2 teams naartoe trekken. Aankomende weken staan we in de finales van Dance Waves Competition en Fifth Avenue Dance Competition én verzorgen we heel wat leuke zomeroptredens (Popeiland, Ballonmeeting Eeklo, Rijvers Festival, Weitjesrock...)

WAT KAN JE VERWACHTEN ?
De leerlingen worden persoonlijk begeleid door hun docenten en Talitha, de artistieke leiding van dansschool Movimento. Als lid van één van de teams wordt er van je verwacht dat je naar de training komt van je team, balletles volgt plus één les naar keuze. Meerdere lessen kunnen, maar dit is niet verplicht. In het begin van het dansseizoen geven we een vergadering voor alle ouders, zodat de werking van onze crews en compagnies kan worden toegelicht en we kennis maken met elkaar. Wij proberen onze crews en compagnies op een familiale wijze te omkaderen, maar verwachten dat de dansers de nodige discipline tonen i.v.m aanwezigheden, thuis oefenen etc.

TUSSEN 6 EN 9 JAAR: MINITEAM
Ons Miniteam laat de allerjongste dansers op een verantwoorde manier kennismaken met optredens en wedstrijden. Zij combineren beiden, zodat leerlingen die later willen doorstromen naar een crew of compagnie, goed het verschil kennen tussen wedstrijden en optredens en hierin een bewuste keuze kunnen maken. We halen het beste uit de kinderen, maar nog steeds op een speelse wijze. Bij de optredens en wedstrijden worden de kinderen steeds goed begeleid.

VANAF 9 JAAR: KIDS CREW EN/OF KIDS COMPAGNIE
In beide lessen wordt een mix gemaakt van verschillende stijlen, zodat deze jonge dansers de kans krijgen om van alles te proeven, om dan vanaf 12 jaar bewustere keuzes te kunnen maken. De kids crew staat in voor optredens, de kids compagnie neemt deel aan wedstrijden binnen verschillende stijlen.

+12 JAAR: TEENCREW EN/OF COMPAGNIE MODERN EN/OF COMPAGNIE URBAN
De teencrew staat, zoals de andere crews, in voor optredens. Compagnie Modern onder leiding van Talitha De Decker zal deelnemen aan verschillende wedstrijden met moderne en hedendaagse choreografieën. Compagnie Urban onder leiding van Fien Temmerman zal deelnemen aan verschillende wedstrijden met urban choreografieën. Zij zullen aankomend seizoen ook heel wat gastdocenten krijgen om hun kennis nog te verbreden.

KOM JIJ JE KANS WAGEN?
Wil je deel uitmaken van één van bovenstaande teams? Kom dan naar onze auditie op zaterdag 29 juni of zondag 1 september.
De auditie bestaat uit een workshop (een les waarin je een choreografie aangeleerd krijgt) en het tonen van je zelfgemaakte solo die minimum 2 minuten duurt.
Een vakjury zal de dansers evalueren en opbouwende feedback bezorgen. Wij weten dat dit voor vele dansers een spannend moment is en zien er dan ook steeds op toe dat er een ontspannen sfeer hangt, zodat iedereen het beste van zichzelf kan geven.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
Auditiedag *
Geslacht *
Geboortedatum *
Niet de datum van vandaag!
MM
/
DD
/
YYYY
Danservaring? *
Your answer
Auditie voor optredens *
Audities voor wedstrijden *
Stijl *
Kies minstens één!
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy