Vårens arbetshelg och fix på Ängsholmen 2020
NU JÄKLARS! Lägren är nästan fullbokade, våren kommer och massor av roliga saker händer på vår ö framöver. För att vi ska kunna ta emot alla gulliga barn och ledare denna säsong behöver vi hjälpas år att ställa i ordning ön inför säsongen.

Tillsammans kommer vi att elda bråte, tvätta madrasskydd, sopa bort spindelnät, masta på Avantis och flytta bryggor. Det blir såklart också god mat, trevligt häng, bad och bastu.

I vår finns flera tillfällen ut till Ängsholmen och hjälpa till. Välkommen ut så mycket eller lite du kan! Alla från 16 år är välkomna, samt barn under under 16 år i sällskap av vuxen.

FIXARVECKA PÅ PÅSKLOVET - 4-13 APRIL - ANMÄLAN STÄNGD
Under påsklovet kommer vi öppna ön för aktiviteter efter den långa (men milda) vintern. KFUM Ängsholmen arrangerar daglägret Sköna Dar där massor av barn kommer att delta. Parallellt med detta kommer det att vara fix, mys och påsklovshäng för de som vill komma ut i skärgården och göra lite nytta på Ängsholmen. Ange nedan vilka dagar du vill vara på ön, så kommer info om ut- och hemresor när det närmar sig.

ARBETSHELG - 17-19 APRIL - ANMÄLAN STÄNGD
Utresa sker fredag den 17/4 klockan 16:48 från Slussen (framme i Boda vid 17:45) och därefter båt till Ängsholmen vid 18:00. Hemresa sker söndag den 19/4 klockan 14:45 från Ängsholmen, därefter buss från Boda vid 15.14 (framme 16:17 i Slussen).

EXTRAINSATT ARBETSHELG - 8-10 MAJ
Eftersom våren är lite speciell och vi har mindre lägerskoleverksamhet än vanligt bjuder vi nu in till en extra arbetshelg med fokus på att förbereda inför sommarens läger. Vi kan ta emot 36 personer under helgen (först till kvarn), och det är viktigt att de som kommer ut respekterar att lägerskolesäsongen är igång och de restriktioner och rekommendationer som är uppsatta för verksamheten. Information kommer att gå ut per mail och när ni kommer ut till ön.

Utresa sker vid något av dessa tillfällen:
- fredag 8/5 kl. 16:48 från Slussen (framme i Boda vid 17:45) och därefter Waxholmsbåt till Ängsholmen vid 17:55.
- lördag 9/5 kl. 08:17 från Slussen (framme i Boda vid 09:06) och därefter Waxholmsbåt till Ängsholmen vid 09:10.
Hemresa sker söndag den 10/5 med Waxholmsbåt kl. 16:15 till Boda och därefter buss mot Slussen kl. 16:44 (framme i Slussen kl. 17:43).

OBS: Deltagande i både fixveckan och arbetshelgerna är helt ideellt. Inget arvode utgår, däremot ingår såklart god mat och gott sällskap.

Om du har frågor, maila kansliet@angsholmen.org eller ring 08-684 507 50.

Vi ses!
För- och efternamn: *
Mailadress: *
Telefonnummer: *
Ev. specialkost:
Jag vill vara med på arbetshelgen:
Ev. önskemål om andra tider för ut-/hemresa under arbetshelg:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy