HUKKA-PUTKI järjestää: Iina Asunnan valmennus 3.3.2018
Hallitseva minien halli SM-voittaja, SM-pronssimitalisti 2015 ja useamman kerran Suomea kansainvälisesti edustanut Iina saapuu kouluttamaan Musti ja Mirri Areenalle. Iinalla on positiivisen ja innostavan kouluttajan maine. :)

Koulutukseen ovat etusijalla Hukka-Putken koulutusohjaajat 14.1. saakka. Tämän jälkeen paikat täytetään muilla Hukka-Putkea edustavilla jäsenillä 28.1. saakka. Kaikki voivat jo heti ilmoittautua, mutta koulutusohjaajat otetaan ensin huomioon määräpäivään saakka ja muut ovat siihen asti "jonossa". Jos paikkoja jää, avataan valmennus seuran ulkopuolisille.

Hinnat ovat Hupun jäseniltä 58 e ja ulkopuolisilta 66 e. Aktiiviset koulutusohjaajat (syksyllä -17 tai keväällä -18 kouluttaneet) voivat käyttää koulutusohjaajien 50 e bonusta tähän valmennukseen.

Iina kertoo itsestään seuraavaa:

Tällä hetkellä kisaan pääasiallisesti sheltti Xenonin kanssa (FI AVA, FI AVA-H), jonka kanssa ollaan saavutettu mm. halli SM-kulta 2017, SM-pronssia ja yksilöhyppyradan voitto 2015, edustettu Suomea World Agility Openissa 2014 ja European Openissa 2015 (sij. 41) ja 2017. Olen kouluttanut agilitya useita vuosia Suomessa ja ulkomailla ja saanut onnekseni reilun vuoden toimia päätoimisena agilitykouluttajana. Tervetuloa koulutukseen!

Ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta, tiedustelut anna.strom@hotmail.fi

Email address *
Iina ja Xenon
Osallistujan nimi, koiran nimi, rotu ja taso (aloitteleva - 3 lk)? *
Your answer
Sähköpostiosoite ja puhelinnumero? *
Your answer
Osallistuja on: *
Koulutus järjestetään 2 h kestävissä ryhmissä noin klo 10-18 välillä. Tähän voit ilmoittaa, jos sinulla on jokin välttämätön toive ryhmäsi ajankohdaksi. Mikäli mikä tahansa aika sopii, voit jättää ruudun tyhjäksi.
Your answer
Kiitos ilmoittautumisesta! Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Saat sähköpostilla kuittauksen mukaan pääsystä muutamien päivien kuluessa.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms