Inschrijving Sectordag: Is dat fair?
Is dat fair?
Het charter fair practices in de praktijk
i.s.m. Kunstenpunt, oKo & Cultuurloket

We willen allemaal meer fairness in de kunsten. Een betere behandeling van kunstenaars en freelancers, een sterker verbond tussen individueel en institutioneel, groot en klein. Ideeën en initiatieven zijn er genoeg, maar ze blijken vaak moeilijk realiseerbaar en weinig duurzaam. Waar schort het, waar zitten de knopen, hoe ontwarren we die en hoe duwen we de oplossingen erdoor?

Kunstenpunt verzamelde de afgelopen jaren vaak voorkomende en complexe casussen van unfairness. Samen met kunstenaars en kunstwerkers werken we aan concrete oplossingen. Als maatstaf hanteren we de vier principes van het nagelnieuwe charter fair practices van oKo: solidariteit, transparantie, duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Factcheckers van o.m. Kunstenpunt, oKo en Cultuurloket toetsen de ideeën ter plekke af aan hun haalbaarheid en gevolgen. Later delen we ze met de sector.

Schrijf je in en werk mee aan fairness in de praktijk!

PRAKTISCH

Donderdag 12 september 2019
14 u tot 17 uur in Balzaal (Festivalcentrum Vooruit)

Naam *
Your answer
Voornaam
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Organisatie *
Your answer
Heb je een casus van een onfaire praktijk? Beschrijf hem hier. We anonimiseren alles en bundelen wat binnenkomt in een cahier, dat we later delen met de sector. Het cahier zal ook de oplossingen bevatten waarmee we op 12 september op de proppen komen.
Your answer
Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten op Het TheaterFestival?
Wil je graag op de hoogte blijven van de activiteiten op Het TheaterFestival?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Theaterfestival. Report Abuse - Terms of Service