INFO DAN - PoC8
▪ Žao nam je, ali rok za prijave je istekao ▪
▪ Sorry, but You missed the deadline for application ▪

Ustanova INOVAcija, prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO poziva zainteresirane na info dan koji će se održati 31. svibnja 2018. s početkom u 11:00 sati u multimedijalnoj dvorani COIN Coworkinga Zadar (2. kat, na adresi Put Murvice 16, 23 000 Zadar).

Povod održavanja info dana je otvaranje javnog poziva za zaprimanje projektnih prijava za Program provjere inovativnog koncepta (PoC8). Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Poziv je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su:
*poduzetnici (trgovačka društva) koja spadaju u jedno od tri kategorije: mikro, mali i srednji poduzetnici
*fizičke osobe koje imaju ozbiljnu namjeru osnovati trgovačko društvo

Sudionicima info dana predstavit će se javni poziv PoC8 te pojasniti što se ovim pozivom traži kako bi prijavitelji napisali kvalitetnije prijave. Max trajanje 2 sata.

Osigurajte svoje mjesto već danas prijavom putem ovog obrasca, jer broj sudionika je ograničen.

*Osobne podatke prikupljamo sukladno važećim propisima, uključujući i Opću uredbu o zaštiti podataka 2016/679. Prikupljanje osobnih podataka služi isključivo u svrhu organizacije ove radionice te neće biti proslijeđeni trećim osobama.

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service