Expoziția Super 2022
Prin acest formular te poți înscrie la Expoziția de Artă Vizuală Super 2022

Orice fel de artă este acceptată, în orice tehnică. Expoziția va fi curatoriată de Luana Cloșcă și Luca Florian și va avea loc în București, în cadrul Festivalului de Artă Făcută de Adolescenți Super.

În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților din afara Bucureștiului. Super va suporta costurile imprimării fotografiilor și lucrărilor de artă digitală și vom încerca să facem rost de echipament în cazul lucrărilor sound/video. Dacă ne place proiectul tău, o să facem tot ce putem să poată fi expus. În cazul lucrărilor care trebuie trimise fizic, ele vor trebui expediate către București în cel mai scurt timp după anunțarea selecției. Îți vom scrie noi adresa și datele exacte pentru a le putea expedia către noi la timp. Te poți înscrie și doar cu o idee de proiect sau cu lucrări în lucru.

Toți artiștii trebuie să aibă între 14 și 19 ani și să nu fi terminat liceul, sau care dau bacul în 2022 . Te rugăm să completezi formularul cu atenție și să trimiți toate datele cerute. Completează formularul o singură dată pentru toate lucrările trimise. Sunt binevenite lucrările artiștilor din România și Republica Moldova.

Perioada de înscriere este între 6 iunie și 1 august. Rezultatele selecției lucrărilor vor fi comunicate la scurt timp, prin e-mail.

Dacă nu ți-e clar ceva din formular, sau ai vreo întrebare, te rugăm să ne scrii la adresa luana.closca@superfestival.ro sau lucaflorian@superfestival.ro

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pronumele pe care le preferi *
Numele tău întreg *
Orașul în care locuiești și vârsta ta *
Emailul tău *
Numărul tău de telefon *
Link cu lucrarea/ lucrările sau proiectul *
Link-urile private sau care nu funcționează vor fi descalificate. Te rugăm să ne trimiți lucrarea pe un link de Google Drive sau în cel mai rău caz alt link care nu expiră (nu vrem, de exemplu, un link de WeTransfer). Dacă nu reușești să încarci lucrările pe nicio platformă tip Drive/ Dropbox, ni le poți trimite pe mail la contact@superfestival.ro (te rugăm să specifici asta în formular). Dacă folosești Google Drive, asigură-te că este activată opțiunea: "Oricine are link-ul poate vizualiza fișierul".
Titlul, anul, tehnica și dimensiunea fiecăruia dintre lucrările tale *
Link către contul tău de Facebook și Instagram
Ai mai participat la expoziția Super până acum? *
Nu va afecta procesul de selecție
Ce fel de proiect sau lucrare/lucrări vrei să ne trimiți? *
Dacă momentan ai doar o idee de proiect, te rugăm să ne-o descrii cât mai detaliat aici. Dacă ne trimiți o lucrare neterminată, te rugăm să ne explici aici cum ai vrea sa continui. Dacă vrei sa ne spui care este statementul proiectului tău, scrie-l aici.
Dacă nu ești din București, vrei să vii la București pe durata festivalului?
Festivalul Super se desfărșoară între 7 și 13 iunie 2021. În funcție de numărul de participanți, Super va asigura ori o parte ori întreaga sumă necesară pentru cazarea și transportul participanților. În această căsuță, te rugăm explică de unde ești, ce mijloc de transport ai lua până la București și care ar fi costurile aproximative.
Dacă nu ești din București, cum va ajunge lucrarea la București?
Cum ai auzit despre Super? *
Vrei să te abonezi la newsletterul Super?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia Culturala Gabriela Ionescu si Slavomir Popovici. Report Abuse