Weet Waar Je Koopt Keurmerk
Het logo van Weet Waar Je Koopt is gedeponeerd en geregistreerd bij Merkenrecht. Het is dan ook verboden om het logo zonder toestemming van Stichting WWJK te gebruiken. Hiermee is controle verzekerd en wordt voorkomen dat het keurmerk onrechtmatig wordt gebruikt door wederverkopers. Toestemming vragen kan via dit formulier. Na je aanvraag wordt er contact opgenomen ivm de goedkeuring, financiële afhandeling en het toesturen van het logo.
 
Ook formeel erkend worden als officiële verkooppartij? Sluit je aan bij Weet Waar Je Koopt en ontvang het WWJK keurmerk. Ben je lid van de VNPF en/of VVEM? Dan kan je het WWJK keurmerk in ieder geval tot eind 2023 gebruiken, aangezien deze branche organisaties dit al voor je geregeld hebben.

Overige branchegenoten nodigen we van harte uit om een jaarlijkse bijdrage te doen. Want alléén met deze financiële bijdrage (exacte bedrag volgt na aanvraag) mag er gebruik gemaakt worden van het officiële Weet Waar Je Koopt-logo en kan de stichting ook ná 2022 de campagne voortzetten.

Het is noodzakelijk dat alle organisaties binnen de live entertainment sector optrekken voor de continuïteit van Weet Waar Je Koopt en daarmee een gezonde live evenementenbranche.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam bedrijf *
Naam contactpersoon *
E-mailadres contactpersoon (indien anders dan hierboven vermeld)
Telefoonnummer contactpersoon
Website bedrijf
KvK-nummer bedrijf *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy