Romanian Legal Awards – Legal Innovation 2019
Cea mai amplă cecetare de piață din Avocatura romaneasacă continuă cu ediția a treia (2019).
La aproape trei ani de la lansare a Submission-ului The TIMES / Legal Innovation, trendul implicării și participării pieței de avocatură naționale este fără echivoc: 64 firme înscrise la prima cercetare, 77 la cea de a doua, la finele anului trecut.

Statistic, pentru că cifrele sunt cele mai puțin subiective, 88,91% din firmele premiate de noi în acești doi ani se regăsesc printre laureați în cele mai prestigioase directoare internaționale, Chambers și Legal 500, ceea ce confirmă metodele și acuratețea acțiunii noastre.
Succesul și feed-back-ul Dumneavoastră peste așteptări ne obligă să perfecționăm întregul proces, să-l structurăm mai eficient, cu etape și timpi de răspuns care acoperă tot anul 2019.

Astfel, începând de astăzi 11.03 și până pe 30.11 aveți la dispoziție Submission-ul, update-uri pe care le vom furniza pe email, personalizate, interviuri în format electronic, apoi cu unul dintre redactorii Legal Marketing, pentru perfecta receptare a realizărilor companiei Dumneavoastră și reflectarea lor în cea mai importantă cercetare nișată a unei piețe întreprinsă vreodată în România.

La finalul campaniei, Romanian Legal Awards (www.RLA.ro), brand nou intrat în portofoliul LegalMarketing, va acorda 26 de trofee: 5 premii speciale și 21 pe arii de practică.

Anul acesta, Launch & Award Gala va avea loc tot pe data de 18 Decembrie, așa cum v-am obișnuit de doi ani, iar trofeele Romanian Legal Awards vor fi creația unui artist român contemporan, o combinație de metal, sticlă și lemn. Laureațiii ediției 2019 vor așeza în vitrină un obiect cu o mare valoarea intrinsecă, o adevărată operă de artă, pe lângă cea de notorietate.

Detalii tehnice: nu ștergeți câmpurile dacă nu răspundeți; lăsăți-le necompletate.
Dacă doriți să înscrieți mai mult de trei proiecte, menționați acest lucru și veți fi contactat de editorii LegalMarketing.

Dacă informațiile trimise sunt confidențiale, va rugăm marcați-le astfel și le vom trata ca atare.

𝗡𝗢𝗧𝗔: Completarea Submssion-ului nu crează obligații contractuale și nu presupune absolut nicio taxă de participare, în nicio etapă a cercetării de piață.
Pentru orice întrebări vă stăm la dispoziție: submission@rla.ro sau 0748 377 777.
A. Informații Preliminare
Nume Firmă *
Arii de practică Inovative *
Sediu Firmă (locația biroului, nu a sediului social / dacă diferă) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy