Szárnyaló Valóság foglalkozás-Mese,dráma,alkotás- a FICSAK Családi Központban
Várok minden 5-10 évest, aki szeretne kalandozni, különleges szerepekben kipróbálni önmagát, megélni és oldani a hétköznapi konfliktusait és nehézségeit a történetek, mesék, dráma, alkotás segítségével, úgy, hogy közben élménydúsan telik az ideje és jól szórakozik :)

Az első alkalom az új résztvevőknek 1000 Ft és mindenki számára ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ kötött, mivel a foglalkozás kis létszámos, hogy az egyéni odafigyelés biztosított legyen. A foglalkozás bérletes rendszerben működik a továbbiakban, 4 alkalmas bérlet ára 7000 Ft, mely 6 megtartott alkalom alatt járható le.

Az alkalom előtt és után is van lehetőségetek kérdezni tőlem, és beszélgetni velem, de a foglalkozáson csak a gyermekek vehetnek részt, hogy elvarázsolódhassunk egy másik világba velük.  Természetesen lehetőségetek van maradni, egy szuper várakozótérben, így pár lépésre lesztek csak gyermeketektől. :)

Fókuszban az alkotás, a drámajátékok, a mesevilág, kalandok, felfedezések, és a közösségépítés, vidám pillanatok állnak.  
Az élménypedagógia módszereit alkalmazva oldódik a gyermekek szorongása, fejlődik problémamegoldásuk, konfliktuskezelésük és önismeretük.


Regisztrálni 4 féle módon tudtok:

-itt
-emailben: horvath.anna.orsolya@gmail.com
-facebookon: @szárnyaló valóság oldalnak írt privát üzenetben
-telefonon: 06308590902
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Amennyiben gyermeke(i)d szeretne részt venni a foglalkozáson kérlek add meg nevét/neveiket! *
Kérlek add meg gyermeke(i)d életkorát! *
Telefonszámod (Amin elérhetlek, ha úgy alakul, hogy szükséges) *
Emailcímed
Hozzájárulsz ahhoz, hogy a Szárnyaló Valóság programjaival, foglalkozásaival, ingyenes letölthető ötletfüzeteivel megkeressen e-mail címeden? *
A Szárnyaló Valóság keddi alkalmain a FICSAK Családi Központban az alkalmon részt vevő gyermeke(i)dről  fénykép és/vagy videófelvételek készülhetnek.
Clear selection
Ezen fényképek, felvételek Szárnyaló Valóság honlapján,  FB oldalán, a Ficsak Családi Központ oldalán továbbá ezek népszerűsítésével kapcsolatos tájékoztató anyagokban megjelenítéséhez:
Clear selection
Hozzájárulsz hogy a FICSAK (a helyszín) részedre programajánlókat küldjön? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy