PRIJAVA NA DELAVNICO - Izdelava spletne strani prilagojene mobilnim napravam
Delavnica, ki jo bomo na FIŠ v sodelovanju z asist. Petrom Zupančičem izvedli 4 zaporedne sobote v marcu 2019, je namenjena vsem, ki bi radi osvojili znanje v izdelavi spletnih strani, ki so poleg vsega tudi mobilno prilagojene. Udeleženci bodo najprej v nekaj urah spoznali HTML5 strukturni jezik ter CSS3 jezik, ki se uporablja za oblikovanje spletnih strani. Po pridobitvi znanja iz obeh jezikov, se bodo spoznali še z orodjem Bootstrap, ki zelo olajša delo pri izdelavi spletnih strani, prav tako pa tudi poskrbi, da so spletne strani pregledne na vseh napravah.

Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi osvojili znanje v izdelavi spletnih strani, ki so poleg vsega tudi mobilno prilagojene. Udeleženci bodo najprej spoznali HTML5 strukturni jezik ter CSS3 jezik, ki se uporablja za oblikovanje spletnih strani. Nato se bodo spoznali še z orodjem Bootstrap, ki zelo olajša delo pri izdelavi spletnih strani, prav tako pa tudi poskrbi, da so spletne strani pregledne na vseh napravah.

Na delavnici bodo udeleženci pridobili dovolj znanja za izdelavo enostavnih spletnih strani, ki se prilagajajo vsem napravam. V sklopu delavnice bomo izdelali tudi produkt, ki bo lahko smernica za predelavo obstoječega izdelka. Udeleženci bodo prejeli tudi vsa učna gradiva, uporabljena v sklopu delavnice.

Izvajalec: Peter Zupančič, mag. družb. inf.

Lokacija delavnice: FIŠ, Ljubljanska cesta 31a, Novo mesto

Delavnica v obsegu 20 ur bo razdeljena na 4 sklope. Podrobnejši program delavnice je na voljo na spletni strani FIŠ.


SPLETNA PRIJAVA NA DELAVNICO JE OBVEZNA.

Cena delavnice in pogoji plačila:
• 69,00 EUR z DDV pri plačilu do 15.2.2019
• 79,00 EUR z DDV za plačila od 16.2. do 28.2.2019


Prijavnino nakažite na TRR: IBAN SI56 0110 0600 0026 989, BIC banke prejemnika: BSLJSI2x, namen plačila "Prijavnina za delavnico izdelava spletne strani". Sklic: SI 00 1502-2019. Naslov prejemnika: Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu, Ljubljanska cesta 31a, p.p. 603, 8000 Novo mesto.

Ime in priimek: *
Your answer
Naslov (ulica): *
Your answer
Poštna številka: *
Your answer
Kraj: *
Your answer
E-pošta: *
Your answer
Študent FIŠ *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fakulteta za informacijske študije. Report Abuse - Terms of Service