Ștafeta Sports Culture
Asociația Sports Culture alături de Fundația Comunitară Cluj, vă invită să vă alăturați ștafetei „Sports Culture” organizată și anul acesta la Swimathon. 

Cursa ștafetă, pe care o știm ca și eveniment olimpic, își are originile în rândurile amerindienilor puși în fața necesității de a transmite mesaje între triburi. Atunci când distanțele nu puteau fi parcurse de către o singură persoană, mecanismul ștafetei era pus în funcțiune.

Noi vom implementa totul ad litteram, mesajul pe care vrem să-l transmitem fiind chiar motto-ul asociației Sports Culture, „Continuă să înoți!”. 

Primele valuri ale ștafetei se vor petrece deodată cu deschiderea Swimathonului și se va înota până la fluierul final. Fiecare membru al echipei va înota 100 de metri. Procedeul de înot nu este impus, poți înota fluture, bras, craul sau pe spate. Ne dorim ca timp de 5 ore să formăm o echipă caracterizată prin diversitate, dar unită de acest sport frumos, înotul. 

Mulți dintre noi vom fi în 29 iunie la bazin pentru a face valuri pentru proiectul nostru care s-a construit sub mesajul, “Pur și simplu pentru înot”. Ești binevenit în echipă și dacă ești în tribună susținând înotătorii, sau te bucuri de un weekend de relaxare și consideri că o vizită la bazin ar putea fi o idee bună. La finalul evenimentului sperăm să ne mândrim cu un număr record de membri ai ștafetei. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de magia apei și sinergiile pe care avem oportunitatea să le generăm în cadrul acestui eveniment.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume *
Prenume *
Număr de telefon *
Adresă de E-mail *
Înotul în ștafetă va începe la ora 9:00 și se va termina la ora 15:00. În ce interval orar doriți să înotați? *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy