Tilmelding til THIS EVENT - 27. maj
Til dette event sætter vi spot på to forskellige emner – It’s A Sin – Channel 4 – Commissioning programmes that showcase Britain in all of its diversity and stimulate debate & The Secret Life of Pitching

It’s A Sin – Channel 4 – Commissioning programmes that showcase Britain in all of its diversity and stimulate debate – Lee Mason
Mød Lee Mason som har været commissioning editor på titler som It's A Sin af Russell T. Davies, The End of the F***ing World af Charlie Covell, Adult Material af Lucy Kirkwood, og No Offence af Paul Abbott. Han startede sin karriere på Channel 4 for næsten ti år siden med den populære teenageserie Hollyoaks.
Hvad er det en divers og inkluderede serie som It's A Sin tilfører en kanal som Channel 4? Og hvilken strategi har kanalen i deres udvælgelse af serier?

The Secret Life of Pitching - Roald Bergmann & Julie Ralund
Roald Bergmann og Julie Ralund er nogle af Danmarks dygtigste TV-udviklere, og de vil i denne session tage deltagerne med bagom udviklingsprocessen, og ind i både deres hjerner og pitchinglokalet.

De vil vise forskellen på en god og en dårlig idé, og give deltagerne konkrete værktøjer der sætter den kreative udvikling på formel. Kom ind i en verden de færreste kender, og få guldkorn, anekdoter og opskrifterne på succesen bag store som små tv-programmer.

Tidspunkt: d. 27. maj, kl. 13:00 - 15:00

Deltagere får en e-mail med et unikt link til eventet dagen før.
Email *
Navn (deltager) *
Firma: *
CVR: *
Jeg accepterer hermed betingelserne i privatlivspolitikken: *
Required
*Oplysninger om persondata
Ifølge Databeskyttelsesforordningen skal vi informere dig om, hvordan vi håndterer dine personhenførbare oplysninger og hvilke rettigheder du har. Ved tilmeldingregistreres du ved tilmelding med navn, mail og firma. Disse oplysninger er nødvendige i forbindelse med tilmelding og deltagelse til/i arrangementet. Efter arrangementet slettes dine oplysninger, men vil indgå i en intern afrapportering af eventet i Vision Denmark.

Vores behandling af personoplysninger er lovhjemlet i persondataforordningen artikel 6, stk. 1, litra e) Behandling er nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse eller som henhører under offentlig myndighedsudøvelse, som den dataansvarlige har fået pålagt.

Du har ret til at bede om indsigt i de oplysninger, vi har om dig, Du har også ret til at bede om at få tilretninger i dine data, hvis der er fejl eller ændringer og derudover har du ret til at få slettet dine oplysninger. Har du ændringer til din data eller ønsker du at dine data slettes, skal du henvende dig til Filmby Aarhus, E-mail: filmby@aarhus.dk. Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Filmby Aarhus, som kan kontaktes på filmby@aarhus.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk
Præsenteret af:
Præsenteret af:
THIS EVENTS er støttet af:
THIS EVENTS er støttet af:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy