Anmäl dig till Säker föreningsgård
Anmäl dig och din förening till kursen idag. Certifieringen är kostnadsfri och ni kan när som helst välja att inte slutföra denna. Efter anmälan får ni en bekräftelse där också inloggningsuppgifterna till studiematerialet står. Ni kan därmed direkt börja med kursen. Inom ett par dagar får ni också mer information via e-post.
Email address *
Förening *
Your answer
Förbund *
Jag är intresserad av: *
Distrikt / Länsförbund / Region *
Your answer
Kontaktperson *
Your answer
Meddelande
Your answer
Hur fick du kännedom om Säker föreningsgård?
Tryck på "Skicka" för att göra din anmälan. När anmälan gått iväg kommer du att se en bekräftelse med mer information. Notera gärna INLOGGNINGSUPPGIFTERNA och spara dem, du behöver dem varje gång du ska öppna en lektion.
Innan du trycker på SKICKA
Anmälningsformuläret är skapat med hjälp av Google-formulär. När du klickat på "SKICKA" kan du av säkerhetsskäl få svara på en bildfråga. Detta för att ta reda på om du är en "robot" eller en människa. Exempelvis får du se nio bilder och blir ombedd att klicka på dem som föreställer en butiksfasad eller en vägskylt. Ibland kan det vara svårt att avgöra och om du svarar "fel" får du upp nya bilder tills du svarar korrekt. Denna säkerhetsfunktion går tyvärr inte att undkomma.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy