Δήλωση συμμετοχής στη Λατρεία της Κυριακής 5 Ιουλίου 2020 στην Ε.Ε.Ε Κατερίνης
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή σε μια από τις πρωινές λατρείες της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης την Κυριακή 5 Ιουλίου. Για τις επόμενες Κυριακές θα χρειάζεται να υποβάλετε κάθε εβδομάδα ξεχωριστή δήλωση για όσο ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που προβλέπονται από το νόμο.

Αρκεί να υποβάλετε μία δήλωση ανά οικογένεια (όχι μία δήλωση ανά άτομο). Απλώς δηλώστε στην σχετική ερώτηση όλα τα μέλη της οικογένειάς σας που θα παρευρεθούν. Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης είναι το αργότερο μέχρι Πέμπτη βράδυ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η υποβολή της παρούσας φόρμας δεν σημαίνει αυτόματα και έγκρισή της, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο οι δηλώσεις να υπερβούν τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμών ατόμων (100 άτομα ανά συνάθροιση), οπότε και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε μέσω email, μηνύματος στο Facebook ή τηλεφωνικώς ως την Παρασκευή το απόγευμα.

Συστήνουμε σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, και ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους άνω των 70 ετών, να μην εκκλησιαστούν, αλλά να συνεχίσουν να μας παρακολουθούν από το σπίτι διαδικτυακά.
Σε ποιες από τις παρακάτω συναθροίσεις επιθυμείτε να είστε; (Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε συμπληρώστε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε να υπάρξει δυνατότητα να εκκλησιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αδελφοί) *
Required
Μεταξύ των παραπάνω συναθροίσεων, έχετε κάποια που θα προτιμούσατε ως πρώτη επιλογή, εάν θα υπήρχε η σχετική δυνατότητα; *
Επώνυμο *
Όνομα *
Θα έρθω με την οικογένεια μου (δηλώστε κάθε μέλος ονομαστικά)
Σύνολο ατόμων της οικογένειάς σας που θα έρθουν (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας) *
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι απαραίτητα: 1) γιατί μόνο όσοι λάβουν μήνυμα επιβεβαίωσης μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση μπορούν να έλθουν στην λατρεία και 2) ώστε σε περίπτωση που εκ των υστέρων διαπιστωθεί κρούσμα μεταξύ όσων εκκλησιάστηκαν, να μπορεί άμεσα να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών του. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στην παρούσα δήλωση θα φυλάσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
Κινητό τηλέφωνο *
Σταθερό τηλέφωνο
Email (εάν δεν έχετε, γράψτε "Δεν έχω email") *
Διεύθυνση (Οδός, Τ.Κ., Περιοχή) *
Επιθυμώ να λαμβάνω νέα και ενημερώσεις της εκκλησίας *
Δίνω τη συγκατάθεσή μου για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου για την ιχνηλάτηση ενδεχόμενου κρούσματος Covid-19 *
Τήρηση μέτρων υγιεινής στην εκκλησία *
Required
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα θα λάβετε επιβεβαιωτικό email στη διεύθυνση που δηλώσατε παραπάνω, στην οποία τελικά θα σας επιβεβαιώνεται σε ποια από τις συναθροίσεις θα μπορείτε να λάβετε μέρος. Παρακαλούμε όσοι κλείσετε θέση, να παρευρεθείτε για να μην τη στερήσετε από κάποιον άλλο. Περιμένουμε να σας δούμε από κοντά και πάλι!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy