Intresseanmälan för KARM 2022
KARM är en arbetsmarknadsdag som hålls på hösten i Kemihuset. Det är en mässa där företag presenterar sig själva i montrar under dagen och på kvällen hålls en bankett där företag och studenter får chansen att samtala i en lugnare miljö. Arbetsmarknadsdagen arrangeras av arbetsmarknadsgrupperna ERNST & KARG för studenterna på Chalmers kemi- och bioteknikutbildningar. KARM är ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och väcka intresset för ert företag hos våra studenter. KARM 2022 arrangeras ideellt och eventuellt överskott går till att förbättra studiemiljön för teknologerna.

Nyheter kring årets KARM, priser och annan viktig information kommer skickas ut vid visat intresse, detta formulär berör endast frågan om verksamheten i fråga är intresserade av att delta i KARM 2022.

Det finns för tillfället inget förfallodatum för formuläret, men eftersom den bokade lokalen har en maximal kapacitet så rekommenderas det att skicka in formuläret tidigast möjligt.  

Datum för KARM 2022 är den 23 november.

För eventuella frågor angående formuläret eller KARM 2022, maila gärna Lisa Vind eller Josefin Norberg på: karm@ernstkarg.se.

Vänligen intresseanmäl som senast: 2022-09-01

//ERNST & KARG
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Organisation (Obligatoriskt) *
Är ni intresserade att delta i KARM 2022? *
Är ni intresserande av att delta på KARM-banketten? *
Är ni intresserade av att delta på speakers' week? *
Telefon (valfritt)
E-post (obligatoriskt vid intresse)
Övriga kommentarer
Jag godkänner att de uppgifter jag fyllt i får användas av ERNST & KARG i den utsträckning som behövs för att kunna genomföra arrangemanget. När arrangemanget är genomfört kommer uppgifterna att tas bort inom ett år. Om du har invändningar på hur dina uppgifter hanteras eller vill att dina uppgifter tas bort tidigare kontakta info@ernstkarg.se *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kfkb. Report Abuse