Anmälan programpunkt 2020
Här har du möjlighet att anmäla en Programpunkt som du arrangerar under årets Pridevecka i Karlskrona. Vi publicerar sedan din programpunkt på vår webbsida.

Websidan uppdateras löpande .

Observera att din programpunkt måste vara relaterad till Pride och HBTQ-personers rättigheter. Karlskrona Prides styrelse förbehåller sig rätten att inte publicera programpunkter som styrelsen anser vara opassande.

Vi ställer inte in, vi ställer om!
P.g.a. den rådande situationen med Covid-19 kommer Prideveckan inte kunna genomföras fullt ut som den brukar. Vi uppmanar arrangörer att i första hand anordna programpunkter digitalt och att följa Folkhälsomyndighetens rekomendationer.
Email address *
Arrangör (Organisation/Företag) *
Kontaktperson (ansvarig) *
E-post *
Telefon: *
Typ av arrangemang *
Kort beskrivning av ditt arrangemang *
Rubrik på arrangemanget *
Vilken dag/tid och plats är arrangemanget planerat till (datum/klockslag/längd) *
Övrig info om ditt arrangemang (publiceras ej)
Karlskrona Prides värdegrund
För att du/ni ska kunna verka under namnet Karlskrona Pride krävs att du/ni ställer er bakom Karlskrona Prides värdegrund.
§1 Föreningen Karlskrona Pride ställer sig bakom Europeiska konventionen om Skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna.
§2 Föreningen Karlskrona Pride arbetar för att stärka HBTQ-personers rättigheter och tar aktivt avstånd från all form av diskriminering av HBTQ-personer i såväl vardagssituationer som adoptionsfrågor.
§3 Föreningen Karlskrona Pride verkar för att Karlskrona ska bli en öppnare stad §4 Föreningen Karlskrona Pride välkomnar alla som delar föreningens värdegrund.
Kryssa i samtliga rutor *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy