Adatkezelési hozzájárulás
Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy a jelen nyilatkozattól formailag különálló dokumentumban megtalálható, vagy más módon megadott adataimat a Modern Alarm Kft. megismerje, letárolja elektronikus és/vagy papír alapon, tehát kezelje a számomra nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, betartva az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete (GDPR), valamint saját Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata, Adatvédelmi Tájékoztatója és egyéb, vonatkozó szabályzat rendelkezéseit.

Az adatkezelő, a Modern Alarm Kft., jogi személy.
Köszönjük bizalmát és biztosítjuk, hogy mint hozzájáruló partnernek, a jogait tiszteletben tartva kezeljük a jövőben is adatait, kizárólag úgy és abban a körben, ahogyan és amelyre a hozzájárulását megkaptuk.

A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján Ön nyilatkozatával hozzájárul ahhoz, hogy a Modern Alarm Kft. az adatait üzleti és marketing információk eljuttatására, a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett kezelje, felhasználja.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, Ön bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni a +36 1 237 1915-ös telefonszámon, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az info@modernalarm.hu email címre írt levélben.

Hírlevelünkről leiratkozni az info@modernalarm.hu címre írt levéllel tud.

Ön a jelen Adatkezelési Nyilatkozat elfogadásával hozzájárul az Adatkezelőnek a fentiekben meghatározottak alapján történő adatkezeléséhez.

Teljes Adatvédelmi Tájékoztatónk itt olvasható el:
http://www.modernalarm.hu/ceg/adatkezelesunk
Adatvédelmi tájékoztató *
Nyilatkozom, hogy elolvastam a Modern Alarm Kft. Adatvédelmi Tájékoztatóját és az abban foglaltakat megértettem!
Nyilatkozó adatai: Név *
A pontos beazonosításhoz szükséges felhasználói név
Nyilatkozó adatai: Email cím *
A pontos beazonosításhoz szükséges email cím
Nyilatkozó adatai: Cégnév
A pontos beazonosításhoz szükséges felhasználói cégnév, ha céges elérést használ
Nyilatkozat *
Hozzájárulok, hogy a Modern Alarm Kft. 2018. május 25.-ét követően is értesítsen akcióiról, újdonságairól, rendezvényeiről, oktatásairól, és egyéb üzleti, céges híreiről, elektronikus hírlevél (email) formájában!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy