Anmälan Waterslidetävling Kokpunkten
Här anmäler du dig till Waterslidetävlingen i Double Racer. Tävlingen pågår mellan 20:00-21:00. Den som är registrerad och har bäst tid efter denna timma vinner.

När du ändå anmäler dig passa då på att bli medlem i Sport for Life- gruppen "Läger och Event" och gör skillnad i idrottsvärlden! Medlemskapet kostar dig inget men Sport for Life får ca 70kr i bidrag för ditt medlemsskap vilket resulterar i att vi kan göra ännu fler läger och event som påverkar idrotten i Sverige.

Tack för att du är med och lycka till!
Kön *
Person nr (ex 2005-05-05-1112) *
Förnamn *
Efternamn *
Mobil nr (073-765 65 65) *
Mailadress *
Adress *
Post nr *
Postadress *
Bli medlem i SFL-gruppen Läger och event *
Jag blir gärna medlem i Sport for Life Gruppen Läger och event och bidrar med mitt medlemsskap till att SFL får 70 kr i stadsbidrag att fortsätta sitt viktiga arbete att förändra idrottsvärlden i Sverige.
Required
Godkänn villkoren för turneringen *
Villkoren består av: 1) Dina uppgifter sparas enligt GDPR:s riktlinjer för medlemmar i förening. 2) Fotografering och filmning av eventet kan förekomma och kan komma att användas i marknadsföringssyfte för SFL och på sociala medier. 3) Jag är medveten om att jag i och med min medverkan kommer få sport for lifes digitala nyhetsbrev.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy