Cita Prèvia  Servei d'atenció a la Ciutadania

Ompli aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè per donar-li resposta a la seva consulta i/o cita prèvia amb els nostres professionals.

Rellene este formulario y nos pondremos en contacto con Vd para darle respuesta a su consulta  y/o cita previa con nuestros profesionales.

Fill out this form and we will contact you to answer your question and / or prior appointment with our professionals.

Nom *
Cognoms *
DNI / NIE / altre document *
Població *
Telèfon
Correu electrònic
La seva consulta o petició *
Avís Legal
AVÍS LEGAL:

Dono consentiment per al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen, les quals no seran cedides a tercers. D’acord amb l’art. 11 de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals i l'art.13 del Reglament (UE) núm. 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (Reglament general de protecció de dades) us informem que les dades personals recollides són confidencials i formen part dels tractaments titularitat de L’Ajuntament del Vendrell. Les vostres dades es tractaran amb l’única finalitat d’atendre la vostra sol·licitud i altres peticions i requeriments que se’n puguin derivar. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del document d’identitat a la següent adreça: Pl. Vella, 1 - 43700 El Vendrell o bé a través de la seu electrònica municipal.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Actitud i mes. Report Abuse