Liberal start - Ideologi
Är du nybliven medlem eller nyfiken på Liberalerna? Då är du välkommen att delta i den utbildningsserie som vi kallas för liberal start. Under träffarna kommer vi att lära oss mer om liberalismen och göra intressanta studiebesök i landstingshuset, riksdagen och Stockholms stadshus. Du väljer själv hur många av träffarna du vill gå på. Kanske har du redan gått på några.

Träffen den 9 september har ideologi som tema. Du kommer under en kväll att få delta i intressanta samtal om liberalismens roll genom historien och liberala utmaningar idag.

Kvällen leds av Anna Horn och André Nilsson. Anna Horn är ledamot i regionfullmäktige, arbetar som doktorand i civilrätt vid Stockholms universitet och är en van debattör och föreläsare om liberalism. André Nilsson arbetar som borgarrådssekreterare och har erfarenhet av att föreläsa om olika ekonomi-ideologiska inriktningar.

Vi ses på partikansliet på Hantverkargatan 25b, fika serveras från 17.30. Det går bra att ta med sig en nyfiken vän. Vi bjuder på fika!


Information om hur dina personuppgifter behandlas
Liberalernas arrangemang och utbildningar görs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Uppgifterna nedan delas med dem för att de ska kunna rapportera och få statsbidrag. Dina personuppgifter delas även med ordföranden i lokal- och kommunföreningar för att de ska veta vilka som deltagit i länsförbundets aktiviteter. Uppgifterna du lämnar nedan lagras hos Liberalerna i högst ett år.

Frågor, hör av dig till kansliet stockholm@liberalerna.se

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Postadress *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Personnummer
Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan. I samband av redovisning av studieförbundets statsbidrag behövs personnummer. Detta delas enbart till Studieförbundet vuxenskolan.
Your answer
Specialkost
Your answer
Kommun *
Lokalförening (gäller bara Stockholm stad)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Liberalerna. Report Abuse - Terms of Service