CEIP Dr. Sobrequés
L'AMPA del CEIP Dr. Sobraqués i Meca Centre organitzen les activitats extraescolars 2019-2020 a baix exposades. Ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per a confirmar-ne la inscripció.
Activitats Extraescolars curs 2019/2020 - organitzades per Meca Centre
Nom alumne/a: *
Your answer
Cognoms alumne/a: *
Your answer
Data naixement: *
Your answer
Població: *
Your answer
Telèfon de contacte: *
Your answer
Correu electrònic (si no en té escrigui una X) *
Your answer
Soci AMPA *
Nom Pare/Mare/Tutor: *
Your answer
Cognoms Pare/Mare/Tutor: *
Your answer
DNI o NIE Pare/Mare/tutor *
Your answer
Número de compte o IBAN pel que vol que es girin els rebuts: *
Your answer
En quines activitats extraescolars esteu interessats? *
Required
Comentaris - deixeu aquí qualsevol proposta, horaris que preferiu, activitat que vulgueu fer encara que no sigui al vostre quadre d'horaris etc. Mirarem d'adaptar-ho i fer grups que acomodin a tothom.
Your answer
Política de protecció de dades (RGPD)
Responsable Identitat: MECA CENTRE S.L.U – NIF: B17330127 Direcció postal: C/Barris i Buixó cnt. Picasso s/n Població: Palafrugell C.P: 17200 Província: Girona Telèfon: 972610287 Correu electrònic: mecacentre@mecacentre.com “En nom de l’empresa tractem la informació que ens ha facilitat amb el fi de prestar-li els serveis sol•licitats i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers a menys que existeixi una obligació legal. Vostè té el dret a obtenir confirmació sobre si a MECA CENTRE S.L.U. estem tractant les seves dades personals i per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. “
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service