Martijn Fischer
zaterdag 7 december

20:15

Grote Zaal
Kunstmin


Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van de Amsterdamse volkszanger in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en de film ‘Bloed, zweet en tranen’. De mix van de levensliederen en feestmuziek van André Hazes brengt troost en verbroedert. Theaterbeest Martijn Fischer en zijn band brengen een intiem en uitbundig concert waarin je vaak uit volle borst zult meezingen.

Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Grote thema’s als liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over alledaagse dingen. Het resultaat is een mix van levensliederen en feestmuziek en precies dat maakt Hazes een icoon voor iedereen.

Met: Martijn Fischer, Ingeborg Helder en band o.l.v. Roger Happel

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service