Prijava za kuharsko delavnico: "Študent, kuhaj sam!"
Ker kuhinje v študentskih domovih niso najbolje opremljene, vam bodo kuharji na Kuharskem tečaju pokazali, kako lahko kljub temu skuhate dober in zdrav obrok z okrnjenim naborom kuhinjske opreme.

Kuharski tečaj, Študent kuhaj sam!, bo potekal v ponedeljek, 29. 5. 2019, ob 17.00, v prostorih Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem.


Prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico in poravnate kotizacijo v višini 5 € (zajema vso hrano in opremo, ki jo boste na dogodku potrebovali). Število mest prijavljenih je omejeno na 20, zato pohitite s prijavo!

Rok za prijavo in plačilo je 24. 5. 2019. Vse potrebne informacije o plačilu kotizacije prejmete preko maila.

Ime
Your answer
Priimek
Your answer
E-mail
Your answer
Telefon
Your answer
Prosimo vas, da v nadaljevanju označite z »X«, če se strinjate oz. če podajate soglasje k navedeni obdelavi, zbiranju in uporabi osebnih podatkov ter obveščanju:
ŠOUM se zavezuje, da zbranih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam in jih ne bo uporabljal za druge namene, razen za prej navedene namene. Podano soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Zahtevo za izpis, prenos ali izbris vaših podatkov lahko pošljete na sedež ŠOUM, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor ali na e-naslov: info@soum.si. Več o varovanju osebnih podatkov in Politiki zasebnosti si lahko preberete na www.soum.si.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service